top of page

OPDATERES LØBENDE

Det bli´r i FAMILIEN - Fire Generationer KOPPEL

spiller 31. Maj i Greve, 2. Nov. i Jyllinge,

28. Jan. i Århus, 1. Feb. i Holstebro & 2. Feb. i Vejle (+ ekstra!)

KOPPEL & SØN synger De STORE Mestre

spiller 5. Juni i Synagogen i Kbh. (Jødiske Mestre),

25. Sep. i Metronomen på Frb. (åben prøve),

28. Sep. i Fredericia, 29. sep. i Sæby,

12. Okt. i Glamsbjerg (Mindre Mestre),

13. Okt. i Ballerup (Mindre Mestre) & 20. Okt. i Roskilde

JUL med OperetteKompagniet

spiller 7. Dec. i Fredensborg

NEW FASHIONED & TUVA

spiller 10. Jan. i Viborg, 11. Jan. i Hjørring, 18. Jan. i Jyllinge,

19. Jan. i Slagelse & 26. Jan. i Ledøje-Smørum

! NyTåRsBRAGeT !

spiller 12. Jan. i Frederikshavn, 25. Jan. i Svendborg

& 14. Feb. i Albertslund

TURNÉplanen

 Maj 2024 - Juni 2025
HELE DANMARK

Det bli´r i FAMILIEN - Fire Generationer KOPPEL

Syv kunstnere gik fornylig i studiet og indspillede nok et bind i Danacords omfattende serie, Composer & Pianist, der stiller skarpt på Herman D. Koppels værker. Samtidig bød man på koncerter med samme repertoire i anledning af 115-året for denne én af landets ypperste pianister og internationalt mest anerkendte komponister gennem tiderne - samt i forbindelse med 80-året for de mange danske jøders flugt over sundet under 2. verdenskrig.

Programmet sætter lup under denne grundpille, der i starten af det forrige århundrede kastede sig over det klaver, der var købt til hans benefice allerede før, han var født. Det lå den jødiske indvandrerfamilie meget på sinde at komme `fra et hjem med klaver´. Resten er historie, som man siger - og som bekendt affødtes yderligere tre generationer af musikere i anegalleriet …

Lone Koppel, Jonathan Koppel, Thomas Peter KoppelVibeke Kristensen,

Irene Hasager Johansen, Allan Sjølin - og special guest Christina Bjørkøe

KOPPEL & SØN synger De STORE Mestre

En anderledes koncertform, i teaterregi, en oplevelse af næsten Tati´ske dimensioner, en forestilling, der samler folk i alle aldersgrupper. Med blot to sangere, en pianist og en guitarist, personificeret gennem forskellige karakterer og små overraskende sketches, tages publikum ud på en rejse, hvor der er noget for både øjne og ører.

Kvartetten når op på mere end fire håndfulde mestre, og endnu flere toner ud undervejs fra den medbragte soundboks. Og de er der, de sande mestre: De tre store B´er, Ravel og Roderigo, Chopin og Satie, Schubert og Schumann, to gange Strauss, russerne, de nordiske islæt med mange flere.

En oplysende, lidenskabelig og rørende seance med gammel, genial musik overført i vort tidsperspektiv, vedkommende og sjovt - uden at gå på kompromis med det kvalitative og egenarten.

Jonathan KoppelThomas Peter Koppel, Miles Lallemant, Allan Sjølin

! NyTåRsBRAGeT !

Med en altid lystig fortælleglæde og præsentation, med de små påhits og de store overraskelser, med det kendte som det mindre kendte, med hele scener, med propper der konstant springer!

Nytårsbandet er på plads, konferencieren charmerer og blamerer, to solister af højeste karat spinder guld - sammen slår de på trommer for alt fra operaens uimodståelige hjerte og smerte til musicalen og revyens evigt-populære perler. Og hitsene fra trefjerdedelstaktens boblende univers står selvfølgelig i kø.

Vi lader såmænd også tiden stå stille af og til - slukker lysene og samles om spottet, hvorfra vi sender varme tanker ud til den store, urolige verden. Seancen byder på alt, hvad der hører sig til og det ypperste fra alle genrer i et festligt og smukt scenisk set-up. Og altid med lidt mere end det forventede ...

Vibeke Kristensen, Tuva SemmingsenBo Kristian Jensen, Thomas Peter Koppel,

Nikolaj BentzonAllan Sjølin, Jakob Weber

BOOKING (og ekstra pressemateriale):

thomaspeterkoppel@gmail.com / 28933548

For tekst til JUL med OperetteKompagniet og NEW FASHIONED & TUVA

- se under SÆSONPROGRAM 2024/2025

bottom of page