top of page

OperetteKompagniets målsætning er at udbrede den skønne trefjerdedelstakt herhjemme - at slå et slag for en teaterform, der godt nok altid har været der, men i nyere tid har ligget i klemme mellem operaens boom og musicalens indtog. Mange har ligefrem spået operettens endeligt, og de store institutioner tager sig da heller ikke rigtig af den mere. Men hvor end ensemblet her tropper op, mærkes den helt specielle eufori og livsglæde, de charmerende valsetrin inspirerer.

 

Det romantiske tonesprog minder os om, hvor vi kommer fra, og hvad det stadig kan gøre ved os. Dét er særligt vigtigt i disse år, hvor man konstant fodres med hurtige tilbud og det forbipasserende. OperetteKompagniet vil gerne være budbringeren for, hvad denne folkelige kunstart med alle de smukke og genkendelige melodier betyder - og har betydet i generationer - i dens videre færd for overlevelse!

 

Det nye omfattende program sætter lup under temaet: Som tiden dog går ... Selvom det er vigtigt at markere fordums bedrifter, og det gør man jo hellere end gerne i dette regi, ligger der også et hengemt budskab om, at vi altid skal huske at leve i nu´et og få det optimale ud af hvert øjeblik. De 12 musikalske events bærer alle et vidnesbyrd om og et direkte link til netop dét at opsøge, at omfavne og at tage med ...

 

Ved at klikke på BILLETSALG kan du skaffe dig adgang til alt fra OperetteKompagniet i Tivoli over Jul henholdsvis Nytår med OperetteKompagniet. Ønskekoncerten er kommet for at blive, ligesom Sæsonpræsentationen er det. Og så er der jo alle fejringerne: Den danske filmudgave af Sommer i Tyrol fylder 60 år, vores alles Kaj Normann runder de 125, Puccini forlod os for 100 år siden - og OperetteKompagniet, ja, det er efterhånden 10 år siden, det hele løb af stabelen ... Flere publikumsdarlings vender tilbage, ligesom de unge gør det - og så skal vi måske og forhåbentlig tilbage på Hofteatret, dér hvor det hele startede, i slutningen af sæsonen!

 

Hvad med simpelthen at erhverve dig et af vore SÆSONKORT? På den måde går du ikke glip af noget som helst … for, som bekendt: #operetteskallavesafoperettekompagniet.​

OPERETTEN LEVER - TRADITIONEN FORTSÆTTER!  

God fornøjelse,

Thomas

bottom of page