top of page

TAK ... FOR NU!


Efter et veloverstået efterår uden de store forstyrrelser fra uforudsete fremmedelementer, der dog hele tiden ånder i nakken (og nu desværre mere end det ..), kan vi lade julefreden sænke ned over os og søge hyggen og højtiden i familiens skød.


OperetteKompagniet vil gerne takke for en helt igennem fantastisk opbakning, og faktisk oplevede vi noget af et boost i billetsalget ... vi kan kun krydse alt for, at vi vender tilbage til bare nogenlunde "normale" tilstande hurtigt efter nytår, hvor vi som bekendt med det samme skulle have trukket i arbejdstøjet og draget på turné med en ny produktion. Én, vi har sunget, danset og prøvet på i halvanden måned nu ...


De nylige restriktioner gælder foreløbig til d. 17. januar. Det går ud over Københavner-begivenheden på Bremen Teater, Nytårskoncerten - men vi finder hurtigt en ny dato til jer!


Tak for det store fremmøde til Seniorernes Dag og Festen på Frederiksberg i den vidunderlige rådhushal i starten af september og for de mange oprakte hænder ved Ønskekoncerten lidt senere på måneden i KoncertKirken. Tak for vi endelig kunne fyre Det´ lunt i Nat af for vores trofaste publikum på Bremen Teater premio oktober - også tak til Amagerteatret, der nægtede at give op og efter 4 udsættelser leverede 2 udsolgte huse til forestillingerne i Kastrup Bio.


Tak for optrædender overalt i riget, fra den nordjyske muld i Langå til Haslev i det midtsjællandske. Tak for et teaterseminar som i "gamle dage" i Silkeborg i november, der også bød på et Sangerportræt, igen på Blågårds Plads, med Andrea Pellegrini, der i den grad havde talegaverne, for slet ikke at nævne et velsmurt instrument, i orden.


Tak for julekoncerterne rundt omkring, måske særligt vores egen i Lutherkirken, der for alvor beviste, hvilken ekstraordinær følgerskare, vi er blevet forvænt med. Ikke mindst tak for sammes interesse for foredragene, der er kommet til. Alene det sidste kvartal er vi blevet begavet med Tonny Landy, Anne Margrethe Dahl, Henrik Engelbrecht, Sofie Elkjær Jensen og Erik Aschengren. Tak i det hele taget for alle vores vidunderlige medvirkende, unge som gamle, talere som udøvere.


Der er så meget mere i vente, inden indeværende sæsons tæppe kan falde, ja, vi er jo kun halvvejs ... Glæd jer til Så går vi til Maxim - Hyldest til en Valsekonge, både på landevejen og i hovedstaden. Til foredrag med prominente navne som Lars Andersen, Gert Henning-Jensen, Erik Lindsø, Henriette Brøndsholm og Lise-Lotte Nielsen & Ingemar Brantelid. Så er der et Sangerportræt mere, denne gang med publikumsdarlingen Jens Søndergaard. Der er selvfølgelig en Sæsonpræsentation for 2022/2023, hvor vi disker op med de fleste fra ensemblet. Slægten på Scenen på Bremen i juni bør ingen gå glip af - her vil være skønsang og overraskelser en masse!


Læg kulturen under træet ... det er det bedste, du kan gøre for os!

Bliv ved med at købe billetter eller gavekort - eller bidrag til vores Støt OperetteKompagniet-kampagne på hjemmesiden. Så mærker vi, selvom her er stille, at vi stadig gør en forskel!

Vi siger tak ... Tak for nu! ;-)


Glædelig jul & godt nytår fra Carol & Thomas.Comments


bottom of page