top of page

SOMMEREN SKAL NYDES I HAVEN!


OPERETTE I HAVEN

- SOFIE & JONATHAN

Direkte fra Kongelig Sommeropera slår stjernesopran Sofie Elkjær Jensen og tenorkomet Jonathan Koppel et smut forbi lejet, der i forbindelse med Kildemarked jo tidligere var med på teatrets rute. Eftermiddagens protagonister har samme hang til trefjerdedelstakten! Maestra Carol Conrad akkompagnerer.

Søndag d. 9. juli kl. 14BUENA VISTA I HAVEN

- TRIO DOMISON & SIGNE ASMUSSEN

Vi gentager succesen og kridter atter dansegulvet op, når Danmarks helt egen Buena Vista Social Club, alias tre suveræne, herboende latinamerikanske musikere, lægger vejen forbi haven med deres inciterende og varme rytmer. En eftermiddag i livsglædens tegn og med en ganske special guest. Esencial!

Søndag d. 16. juli kl. 14OPERA I HAVEN

- KOPPEL & SØN

For fjerde sommer i træk står tenorerne Jonathan og Thomas Peter, med efternavnet Koppel, og udgyder deres smægtende budskaber fra operaens verden. Allan Sjølin river i guitarens strenge og ledsager kyndigt. Et tilløbsstykke, hvor arierne og de neapolitanske slagere står i kø!

Søndag d. 30. juli kl. 14PARTOUTKORT TIL HAVEN

Gå ikke glip af noget som helst og få rabat ... Med dette partoutkort er du sikret adgang og pladsreservation til de tre sommerevents på Olskærvej i Tisvildeleje, Nordsjællands mest attraktive by!FROKOST I HAVEN

Bestil din frokost og dine drikkevarer hos Havesalonen på forhånd på: 40347887. Det deliciøse menukort kan inspiceres her: www.havesalonen.dk/menuPÅ GENSYN I HAVEN & RIGTIG GOD SOMMER!

Comments


bottom of page