top of page

SKUMMET STIGER, RESTEN `RABATTER´ ...


Én ting, der er en gode fra corona-tiden, er HJEMMELEVERINGEN - og dermed den nære kontakt, der opstod mellem udbyder og den enkelte publikummer!


Afstanden mellem scene og sal, kommunikationen først den ene vej hen over skråningen og så den anden, reduceres således til et intimt møde, hvor man udover en god handel begge veje, lige får vendt det seneste event og verdenssituationen i det hele taget.


OperetteKompagniet sætter lige så meget pris på disse træf, som det virker til vore trofaste støtter gør ...


Derfor var der da ingen grund til at begrave dette tiltag sammen med den hærgende virus, der nu kun viser sit grimme ansigt lejlighedsvist. Tværtimod optimeredes rundturen til at være en tilbagevendende begivenhed to-tre gange i løbet af en sæson.


Det er først og fremmest de tunge, men berusende bobler, der er populære at få hjemmebragt - gyldne dråber serveret i en flaske med firmaet-til-bevarelse-af-trefjerdedelstaktens-ve-og-vel´s helt egen etiket på. Særligt `sixpacken´, kasserne, er ikke lige sådan at håndtere selv.


Så dét gør vi - for jer - og tiden her inden sommeren, hvor de mange skønne udendørs-selskaber står for døren, er igen moden til, der bliver fyldt op på lageret. Vi leverer lige til samme dør!


Som overskriften antyder, er der blot en lille stigning i pris, varslet af vore pålidelige leverandør, men der er stadig en god besparelse at hente ved køb af flere. Alt andet fra shoppen, bl.a. Thomas´ selvbiografi, der nærmer sig 3. oplag, er med rabat med rabat på - før 250, nu 175. Alle DVD´er kan nu rekvireres for 100 og alle CD´er for 75 - bortset fra Herman D. Koppel-udgivelsen (den med Sangen om Larsen), der indeholder to discs.


Tag for dig ... fra lige NU ... og måneden ud!HJEMMELEVERING

ONSDAG D. 29. MAJ

Hele dagen - hele Sjælland


Bestil direkte på hjemmesiden - eller - skriv til

Du får besked dagen før,

hvornår firmabilen rammer netop din matrikel!(Næste arrangement: ZarZuela - den spanske operette - med KOPPEL & SØN

i KoncertKirken søndag d. 26. maj kl. 14 er nu tæt på udsolgt ...)


Comments


bottom of page