top of page

SIGNE KAN ALT!


OperetteKompagniets 2020/2021


SANGERPORTRÆT:

SIGNE ASMUSSEN


HVORNÅR

Lørdag d. 20. marts, kl. 14

HVOR

LIVESTREAM


MEDVIRKENDE

Signe med Carol & ThomasFRA HJEMMESIDEN


Den alsidige og efterspurgte Signe Asmussen har sat tid af til OperetteKompagniet og lovet at berette om sin omfangsrige karriere. Dette lille talkshow vil dog være meget mere end dét, for der centreres om sanglige fixpunkter, der har været ekstra signifikante for det danske under af en sopran.

Og mon ikke hun også kaster sig ud i en duet med intervieweren, Thomas? De to har stået side om side ved utallige lejligheder og favnet alt fra bedste dragevenner til hemmelige elskere. De har såmænd også en duet helt for sig selv, som de givetvis vil røbe ...

Operettecheferne har kun flatterende gloser tilovers for deres kollega: "Signe kan alt og vi overdriver ikke! Det startede med den tyske Lied, som hun tog ud med internationalt. Nulevende komponister elsker hende - vi plejer at sige, at blækket ikke altid er tørt, førend Signe har uropført værket. De eksperimenterende ekskursioner er mange og hendes hang til især latin jazz er velkendt. Udover at være i besiddelse af hele pakken - også en leveringsevne, der griber én, så snart den forlader scenekanten - har hun det der udefinérbare, en sand stjerne ejer ..."

Signe har været repræsenteret på alle OperetteKompagniets rollelister til dato. Hendes menneskelige gengivelse af Enken og rolige, men støt udviklende Rosalinde var scenekunst til historiebøgerne.


PRIS

200,-

BILLETSTATUS

Forholdsvis mange i cyberspace ...

VARIGHED

1 timeComments


bottom of page