top of page

SIDSTE NAT MED DEN LUNE KLIKE!


Efter at have turnéret flittigt i det meste af kongeriget siden fra før corona-epidemien, går OperetteKompagniets populære produktion, Det´ lunt i Nat, der hylder vor omfangsrige sangskat, vores folkekære kulturarv, nu i hi ...


Velkommen til 2023 - og et brag af en start på operette-året - men samtidig er det også et tak for nu til forestillingen, der atter fik det ganske land til at nynne med ude på rækkerne, hele vejen hjem og, ja, ind i fremtiden.


Den luneste klike, som det nok kan fornemmes på billedecollagen, giver den sit ét og alt denne mærkedag, søndag d. 15. januar, helt præcist fra kl. 15 og et par timer frem, på Bremen Teater - i øvrigt er det anden gang indenfor ét år, den fejer for fuldt hus over scenen på netop denne matrikel.


Stykket, der startede som Danske Operetteperler, den nuværende undertitel, har gennem de sidste 3 år talt 7 sangere, 6 musikere, 1 skuespiller, 1 lydmand, 1 tour manager og et hav af hjælpere i kulissen. TAK til alle, der gjorde denne fortryllende oplevelse mulig!


34 billetter, måske byens luneste, er, hvad der er tilbage på søndag ...


Indhenter du et adgangsbevis til en af vore øvrige events i resten af indeværende sæson, modtager du således også en billet til denne Københavner-begivenhed - vederlagsfrit.


Og her er så dine muligheder i anden halvdel af 2022/23:

Søndag 12/3 i Metronomen kl. 12 FILMFREMVISNING: ENKEN MED KOMMENTARSPOR

Søndag 30/4 i Musikhuset København kl. 15 KOPPEL & SØN SYNGER DE STORE MESTRE

Søndag 14/5 i Metronomen kl. 14 SÆSONPRÆSENTATION 2023/2024

Søndag 21/5 i KoncertKirken Blågårds Plads kl. 14 KÁLMÁN 70/140

Søndag 11/6 i Metronomen kl. 12 FILMFREMVISNING: MUSEN MED KOMMENTARSPOR


Lige for at repetere: investerer du i en billet til en af ovenstående arrangementer, modtager du en billet til Det´ lunt i Nat. Køber du flere billetter til en eller flere af ovenstående arrangementer, modtager du samme antal til Det´ lunt i Nat - altså, ganske uden beregning.


Forestillingen bliver iøvrigt filmet denne eftermiddag med henblik på senere udgivelse - så, fortvivl ikke, klassikeren bliver foreviget ... Vær velkommen og forbliv lun!Comments


bottom of page