top of page

SÆSONÅBNER - PÅ FALDEREBET !


OperetteKompagniets 2022/2023OPERETTEKOMPAGNIET I TIVOLIHVORNÅR

Lørdag d. 18. juni, kl. 15

HVOR

Tivolis Koncertsal, Kbh.MEDVIRKENDE


NEW FASHIONED

Thomas Peter Koppel

Bo Kristian Jensen

Jens Søndergaard


SPECIAL GUEST

Tuva Semmingsen


FESTBANDET

Carol Conrad

Charlotte Rafn

Kim Bak Dinitzen

Jakob WeberFRA HJEMMESIDEN

OperetteKompagniets samarbejde med Danske Seniorer tager en ny dimension og rykker nu ind i Carstensens gamle have. Vores sæsonåbner 2022/2023 falder, inden vi går på sommerferie - og er således også en værdig afslutter på et travlt og festligt operette-år.

Og vi er i godt selskab! The Chairman Of The Board, Frank Sinatra, og The American Songbook står på plakaten, men også tronfølgere som Tom Jones, Elvis Presley og Charles Aznavour er repræsenteret.

Slagerne gør de populære croonere fra New Fashioned til deres egne. Og mon ikke selvbinderen løsnes for alvor, når tidens hotte mezzo deltager i løjerne med sin fortryllende klang og uimodståelige karisma?

Akkompagneret af maestra Conrad herself, et par strygere, der river i strengene, og et skudsikkert anker i rytmegruppen, er der lagt op til et stykke livsglæde uden lige - her både på falderebet af det gamle og som indledning på noget nyt.

Kom og indtag et sus af Proms-stemning i de helt rigtige rammer - og med det bedste publikum tænkes kan!

(Er du vant til at købe dine billetter hos Rejsehjørnet, Griffenfeldsgade 58, er dette fortsat muligt: dagligt mellem 9.30 og 14.00 - tlf. 35372422)PRIS

225,00

BILLETSTATUS

Billetter fra række 29 midtfor ...

VARIGHED

2 timer & 15 minutter, inkl. pauseComments


bottom of page