top of page

PERLERNE SIDDER SNORLIGE!


OperetteKompagniets 2020/2021OPERETTECAFÉ: FRÜHLINGSSTIMMENHVORNÅR

NU: Mandag d. 28. juni, kl. 19

(tidligere 24. april)

HVOR

KoncertKirken Blågårds Plads, Kbh.


MEDVIRKENDE

Cassandra Lemoine, sopran

Thomas & CarolFRA HJEMMESIDEN

Jonathan som den karismatiske ene halvdel af "Koppel & Søn", Carinas bjergtagende udgave af "Fremtidens Diva" og Williams charmeoffensiv i "De lyse Nætter" - afløses i denne sæson af Sidsels tour-de-force "Fra Barok til Operette", Frøys overbevisende forvandlinger i "Stuepige & Heltinde", Cassandras inciterende fortolkning af "Frühlingsstimmen" og Maries strålende bud på "Den danske Sopran".

Syv fantastiske fortællinger, syv stjerner i svøb - tilsammen udgør de OperetteKompagniets Young Artists Ensemble 2020/2021.

"Fløjten varsler forårets komme og Johann Strauss d. yngres lille mesterværk i trefjerdedele skulle gå hen og blive én af den wieneriske musiks mest populære valse. Så eklatant at han måtte lægge tekst til sin orkestrering og lade solistens koloraturer imitere fuglesangen. Cassandra ikke bare ejer tonerne, men den virtuositet i sit instrument, som det sublime stykke kræver", konstaterer Carol.

"Perlerne sidder snorlige, men samtidig formår hun med overskud at få hele den omkringliggende natur med i sin version. Hun blomstrer i takt med de udfordringer, hun stilles overfor. Musicallitteraturen har også fænget hendes interesse og det er jo spændende, i og med den ligger i direkte forlængelse af den teaterform, vi beskæftiger os med", slutter Thomas.

Operettecaféen er en intim sammenkomst med tid til fordybelse og hygge.


PRIS

200,-

BILLETSTATUS

10 tilbage ...

VARIGHED

1 timeComments


bottom of page