top of page

PERLEFISKERDUETTEN & WAGNER(!) - OPERA I HAVEN


Sommeren står som bekendt for `lågen´ - og dermed de populære Havekoncerter i `Nordsjællands Skagen´, Tisvildeleje. Tre søndage i juli med musik og sang under åben himmel, krydret med en udsøgt frokost og et iskoldt glas hvidvin. Hvad mere kan man ønske sig?


På plakaten i år er Croonerne fra New Fashioned (d. 7.), Opera med Koppel & Søn (d. 14.) og Buena Vista, lagt i Trio Domisons hænder, (d. 28.) - altid med genkendelige hits, aldrig uden nye titler.


De latinamerikanske ekvilibrister, der er i stærkt ledtog med sopranen fra Hørsholm, Signe Asmussen, er blevet behandlet udførligt i disse spalter - man har i øvrigt netop spillet for fuld hus i København i OperetteKompagniets regi, og finalen på trekløverprogrammet her kan kun blive en meriterende fest! The American Songbook, der lægger ud om efterhånden kun 14 dage, har også været under lup fornylig - glæd jer til Bo Kristian Jensen, Thomas Peter Koppel og såmænd også mezzo Tuva Semmingsen i `herretrioen´, kyndigt ledsaget af Allan Sjølin på guitar.


Samme Sjølin er oppe på over de 300, hvad angår arrangementer for sit instrument og stemmen. Perlefiskerduetten og Wagner kan nu tilføjes, når han for femte år i træk sidder midt mellem tenorerne med det klingende efternavn, Jonathan & Thomas Peter Koppel. Udforsk deres repertoire forneden - og kom til tasterne: der er ganske få billetter tilbage!


Lydmagiker Thomas Goschebart sørger for, fraseringerne overleveres retmæssigt i den utildækkede kulisse.

Værsgo´ - og Eviva!:Guitar-intro

Amapola / Estrellita / El dia que me quieras / Cielito lindo

 La rosa y el sauce

No puede ser

Guitar-surprise

Magische Töne

O Paradiso

Perlefiskerduetten

 

P A U S E

 

Nessun dorma

Guitar-intermezzo

O´ sole mio / Parla più piano / You Raise Me Up / Tonerna

Guitar-solo

In fernem Land

Angelo casto e bel

L´emigrantComments


bottom of page