top of page

MAGI I HAVEN TIL SOMMER !


MUSICAL I HAVEN

Danmarks musicalstjerne, Det Ny Teaters Christine fra Phantom Of The Opera, kommer til lejet ... Akkompagneret af hendes faste pianist og med Tisvildes egen smørtenor ved sin side, bliver der ikke et øje tørt, når Isabel stemmer i til tonerne fra tidens populære musicals.

Isabel Schwartzbach & Thomas Peter Koppel

Jesper Frank ChristensenBUENA VISTA I HAVEN

Vi har kridtet dansegulvet op, når Danmarks helt egen Buena Vista Social Club, alias tre suveræne, herboende latinamerikanske musikere, lægger vejen forbi haven med deres inciterende og varme rytmer. En eftermiddag i livsglædens tegn og med en ganske special guest. Esencial!

Trio Domison & Signe AsmussenOPERA I HAVEN

For tredje sommer i træk står tenorerne Jonathan og Thomas Peter, med efternavnet Koppel, og udgyder deres smægtende budskaber fra operaens verden. Deres sædvanlige guitarist river i strengene og ledsager kyndigt. Et tilløbsstykke, hvor arierne og de neapolitanske slagere står i kø!

Koppel & Søn

Allan SjølinPARTOUTKORT TIL HAVEN

Gå ikke glip af noget som helst og få rabat ... Med dette partoutkort er du sikret adgang og pladsreservation til tre sommerevents med kvalitet og magi i Nordsjællands mest attraktive by!Comentarios


bottom of page