top of page

LUNE BILLETTER I BREMEN UDLODDES!


De sidste 50 billetter, måske byens luneste, udloddes nu ...


Pladserne er på Højre side Gulv hhv. Venstre side Gulv (se billedet) - men det gode ved Bremen Teater er, at man hører og ser lige godt overalt i salen!


Så tøv ikke med at deltage, hvis du ønsker at opleve firmaet til bevarelse af trefjerdedelstaktens ve og vels måske mest populære show til dato, Det´ lunt i Nat - Danske Operetteperler, eller ren og skær denne sæsons Nytår med OperetteKompagniet.


Og dét ganske gratis ...


Kriterierne er som følger: indhenter du en billet til en af vore øvrige events i resten af indeværende sæson, modtager du således også en billet til denne Københavner-begivenhed - vederlagsfrit. Og her er så dine muligheder i anden halvdel af 2022/23:


Søndag 12/3 i Metronomen kl. 12 FILMFREMVISNING: ENKEN MED KOMMENTARSPOR

Søndag 30/4 i Musikhuset København kl. 15 KOPPEL & SØN SYNGER DE STORE MESTRE

Søndag 14/5 i Metronomen kl. 14 SÆSONPRÆSENTATION 2023/2024

Søndag 21/5 i KoncertKirken Blågårds Plads kl. 14 KÁLMÁN 70/140

Søndag 11/6 i Metronomen kl. 12 FILMFREMVISNING: MUSEN MED KOMMENTARSPOR


Lige for at repetere: investerer du i en billet til en af ovenstående arrangementer, modtager du en billet til Det´ lunt i Nat -free of charge. Køber du 10 billetter til en eller flere af ovenstående arrangementer, modtager du samme antal til Det´ lunt i Nat - ganske uden beregning. Vi giver altså de sidste 50 billetter væk - og sender de lune billetter med det samme. Du har som nævnt 14 dage - men vent nu ikke for længe ... først til mølle!


Forestillingen bliver iøvrigt filmet denne eftermiddag med henblik på senere udgivelse - og du vil selvfølgelig gerne sige videre, at du var der, da denne klassisker blev optaget ;-) Jens Søndergaard er der! Vibeke Kristensen er der! Signe Asmussen er der! La Denise er der! Perlekvartetten er på plads!


Vi kan ikke gøre det meget større ... Velkommen til 2023 - og et brag af en start på endnu et operette-år!댓글


bottom of page