top of page

LEGENDE LET OG INDTAGENDE!


OperetteKompagniets 2020/2021

OPERETTECAFÉ - FRA BAROK TIL OPERETTE

HVORNÅR

Søndag d. 15. november, kl. 14.00

HVOR

KoncertKirken, Blågårds PladsMEDVIRKENDE

SIDSEL AJA ERIKSEN

Thomas Peter Koppel & Carol Conrad


FRA HJEMMESIDEN

Jonathan som den karismatiske ene halvdel af "Koppel & Søn", Carinas bjergtagende udgave af "Fremtidens Diva" og Williams charmeoffensiv i "De lyse Nætter" - afløses i denne sæson af Sidsels tour-de-force "Fra Barok til Operette", Frøys overbevisende forvandlinger i "Stuepige & Heltinde", Cassandras inciterende fortolkning af "Frühlingsstimmen" og Maries strålende bud på "Den danske Sopran".

Syv fantastiske fortællinger, syv stjerner i svøb - tilsammen udgør de OperetteKompagniets Young Artists Ensemble 2020/2021.

"På mange måder minder barokken og operetten om hinanden, både hvad angår den musikalske tilgang og de problemstillinger, der vendes. Det samme gør sig for en stor del også gældende for Rossinis bel canto. Sidsel er som født til alle tre genrer!", pointerer Carol.

"Hendes legende lette tekniske kunnen og indtagende sceniske fremtoning er exceptionel. Uden for mange dikkedarer, men med øjne, der siger det hele - og så altså lige den velklang af chokolade, der imponerer i alle facetter. Det er nærliggende at tro, at hende her kommer vi til at høre meget mere til ... vi har gjort et kup!", tilføjer Thomas.

Operettecaféen er en intim sammenkomst med tid til fordybelse og hygge.


PRIS

200,-

BILLETSTATUS

Plads til 100 - 25 tilbage ...

VARIGHED

1 time - ingen pauseComments


bottom of page