top of page

LANGBORDSFROKOST & STEARINLYSFEST


OperetteKompagniet gør sig i lidt af hvert for tiden ...


Sæsonen er knap skudt i gang, før vi kan bryste os af en ny DVD-udgivelse i form af den nok mest populære produktion i arkivet, Det´ lunt i Nat - Danske Operetteperler.


Hjemmesiden har været rødglødende - forståeligt ovenpå den efterspørgsel, der har været for at få showet foreviget.


Vi har afholdt et såkaldt OperetteMarked, hvor patentet på en rød cava, "søsteren" til den oprindelige hvide, præsenteredes. Den blev revet væk - og kommer ikke tilbage på lager før næste gang, vi indkalder til sæsonåbning ...


For at fuldende udgivelserne, er 2. oplag af Thomas´ biografi, Vær ikke kræsen - kunstner & iværksætter, nu på gaden - og den står skarpere end nogensinde; især de mange billeder har haft godt af en tur gennem vridemaskinen!De efterhånden traditionelle (og udsolgte) Havekoncerter overlevede det danske sommervejr og gennemførtes med den sædvanlige aura af god stemning, spisning og underholdning.


Ingen ringere end RUDOLPH TEGNERS MUSEUM OG STATUEPARK havde straks fingeren på pulsen og inviterede kvartetten fra den sidste under åben himmel-optræden, "Opera i Haven", til at lægge vejen forbi d. 1. september kl. 20.00. Koppel & Søn, special guest Mette-Maria Øyen og guitarist Allan Sjølin gentager altså hele programmet fra Tisvilde denne fredag aften, der går under betegnelsen, "Stearinlysfest".


Weekenden inden, nærmere betegnet søndag d. 27. august kl. 12, er Thomas Peter Koppel og Allan Sjølin tilbage i HAVESALONEN på den berømte hovedgade i det nordsjællandske og stiller op ved en vaskeægte italiensk langbordsfrokost på matriklens rummelige terrasse. Menuen er deliciøs, vinene udsøgte og arierne smægtende!Sådan kommer du med:

bottom of page