top of page

LAD OS KOMME DE HALVE SALE TIL LIVS!


Vi husker alle begrebet "halve sale", da coronaen hærgede, og vi ikke måtte spille for mere. Nu er det en anden krise, der er udslagsgivende ...


Kulturen kan dog give en helt anden form for energi - tro, håb! Og vi er overbevist om, at når man har fået en sådan indsprøjtning af åndelig føde og inspiration, kan man så meget mere, når man går ud i virkeligheden igen.


Lad os komme de halve sale til livs én gang for alle, lad os dyrke fællesskabet om noget, der er større end os selv, lad os applaudere livet gennem kunsten, lad os hylde hinanden!


OperetteKompagniet har 3 uimodståelige events den næste måneds tid, der ikke andet end kan bidrage til livsglæde og optimisme. Se eller gense vores største succes-produktion til dato, Det´ lunt i Nat, på Bremen Teater, når vi skyder nytåret ind d. 15. januar kl. 15. Vi har inviteret et stjernehold, Signe Asmussen, Vibeke Kristensen, Jens Søndergaard, Jakob Weber m.fl., til at dykke ned i den danske sangskat, vores kulturarv. Der er plads til 660 - lige nu er 348 stole besat ...


Jul med OperetteKompagniet nød 200 begejstrede publikummere sidste år i Lutherkirken - vi er foreløbig oppe på 110 denne gang ... Det sker samme sted lørdag d. 3. december - og med englesopranerne Signe Asmussen og Vibeke Kristensen som gæster regner vi med et veritabelt boom i billetsalget den kommende uge!


Og så er der denne - 75 solgt ud af 140.


Forestil dig en sommerdag i en frodig have, ledsaget af en lækker rejemad og et iskoldt glas hvidvin ... det kan vi ikke byde på i december-mørket. MEN: vi har hele repertoiret fra det nordsjællandske på plakaten, når der bydes på den underfundige titel, Tisvilde i København - et orgie af tenorhits, ingen bør snydes for, og altså derfor nu også flyttes ind på brostenen.


Opera med Koppel, Søn & Sjølin er garanti for skønsang, virtuost akkompagnement og en tiltrængt pause fra julemånedens stress og jag, samt hvad der ellers måtte tynge i dagligdagen.


Og til sommer, vender vi så tilbage til haven ...11. december 2022 kl. 15.00

KoncertKirken Blågårds Plads


PROGRAMMET


Esultate! (Otello) / Questa o quella (Rigoletto) / Io conosco un giardino (Maristella) /

Una furtiva lagrima (Elskovsdrikken) / La danza


Guitar-surprise


Billedearien (Tryllefløjten)

Blomsterarien (Carmen)


Santa Lucia / Santa Lucia luntana / Aprile / ´O paese d´ ´o sole


- PAUSE -


Nessun dorma (Turandot)


Ach so fromm (Martha)

Vesti la giubba (Bajadser)


Guitar-surprise


Anema e core

Parla più piano


Jule-godte


Brindisi (Traviata) / ´O sole mioTil jer, vennerne, familien, naboerne:

Commentaires


bottom of page