top of page

LÆG KULTUREN UNDER TRÆET!


Efter et veloverstået efterår kan vi lade julefreden sænke sig ned over os og søge hyggen og højtiden i familiens skød.


OperetteKompagniet vil gerne takke for en helt igennem fantastisk opbakning - både fra vores stampublikum, men også nye bekendtskaber, der er kommet til.


Tak for det store fremmøde til Seniorernes Dag i Tivolis vidunderlige koncertsal og for de mange lapper i bowlen ved Ønskekoncerten i KoncertKirken. Tak for at tage imod vores første filmfremvisning med manér og for den positive feedback efter den længeventede bogudgivelse. Tak for nysgerrigheden og modtagelsen, da vi udfordrede jer med A Couple of Koppels +1 samt 3 Scener med La Denise i det intime Metronomen.Tak for et dobbelt Sangerportræt, hvor hovedparret gav deres alt, da vi alle hele tiden håbede på mere. Og tak for julekoncerten, der indeholdt lige dele festivitas og fred. Taknemmeligheden fuldendtes med de mange ekstra-optrædender rundt om i landet, hvor salene har emmet af begejstring og taktfaste klapsalver - fra Det´ Lunt i Nat i Herlev til underholdningsseancer i det midtjyske.


Tak til alle vore vidunderlige medvirkende, unge som ældre, et ensemble altid kendetegnet af kvalitet.


Der er så meget mere i vente, inden indeværende sæsons tæppe kan falde, ja, vi er jo kun halvvejs ... Glæd jer til endnu en Lun Nat på Bremen, der denne gang udgør vores nytårskoncert. Til flere film på det store lærred, til en ny Sæsonpræsentation selvfølgelig. Så er der Koppel & Søn, der synger De Store Mestre, når OperetteKompagniet for første gang inviterer sin følgerskare i Musikhuset København. Intet sæsonprogram uden en hyldest - nu rettes blikket mod en anden af de tre store, nemlig Kálmán, ham med Csárdásfyrstinden, der ville have fyldt 140 i 2023, hvor det tillige er 70 år siden, han forlod denne verden.


Turnéen byder på hele fem forskellige titler, der rammer Frederikshavn som Flensborg, Roskilde som Rønne, Skive som Slagelse -og adskillige andre herlige destinationer.


Læg kulturen under træet ... det er det bedste, du kan gøre for os, for teatrene, for musikken!

Bliv ved med at købe billetter eller gavekort - så mærker vi, at vi gør en forskel!


Glædelig jul & godt nytår fra Carol & ThomasComments


bottom of page