top of page

KULTURNAT: ALLE BILLETTER 150,- i 24 TIMER !


På fredag, d. 15. oktober, er der som bekendt dømt kulturnat!


OperetteKompagniet er travlt optaget i Brønden i Brøndby, hvor De 4 Operettetenorer med band træder op.


Men også på hjemmesiden bobler det ...


Fra kl. 12.00, på selve dagen d. 15., og 24 timer frem, til kl. 12.00 d. 16., kan du indhente billetter til hvilket som helst event resten af sæsonen - for kun 150,- !!


Du sparer f.eks. 25,-, hvis det er et foredrag, du bare må til, eller helt op til 325,-, hvis det er et af de større arrangementer i form af Nytårskoncerten eller "Slægten på Scenen", der venter på Bremen Teater ...


Der er også guf jo i KoncertKirken med Sangerportrætter af Andrea Pellegrini nu i november og Jens Søndergaard til foråret. Her slipper man normalt 300,- for et adgangsbevis. Eller hvad med Sæsonpræsentationen? Til halv pris ..!


Glem heller ikke Julekoncerten i Lutherkirken ... her får du pludselig 250,- mere forærende til julegaver!


Og hvis du allerede har billet til vore begivenheder - så er det jo nu, du kan forkæle familien, vennerne eller naboen med de inciterende toner fra trefjerdedelstaktens livsglade univers!


Under Sæsonprogram kan du på hjemmesiden læse alt om, hvad vi tilbyder - og se, hvad det plejer at løbe op i. Når du klikker ind på billetsalget, dukker reduceringen til de 150,- så op ... ;-)FREDAG D. 15. OKTOBER KL. 12.00 - LØRDAG D. 16. OKTOBER KL. 12.00:

ALLE BILLETTER 150,-Comments


bottom of page