top of page

Kompagniet i MARTS ...


Årets tredje måned er typisk en af de mere rolige ... og det passer glimrende ind i firmaets andre gøren og laden´er. Det administrative står forrest i køen for tiden, hvor anliggender som samarbejdet med Danske Seniorer i Tivolis Koncertsal, aftaler med teaterforeningerne ude i landet om næste års turnévirksomhed og planlægningen af den kommende sæsons mange events presser sig på. En større omstruktuering i OperetteKompagniet er også under opsejling ...


Én helt særlig begivenhed blev det dog til. Lørdag d. 17. forgyldede Isabel, med efternavnet Schwartzbach, arrangør-betegnelsen med sin tilstedeværelse og usigelig smukke røst foran 120 publikummere i KoncertKirken på Blågårds Plads.Den efterspurgte musicalsangerinde er ikke up-and-coming mere, men en etableret stjerne, og hun gav indtil flere prøver på netop den status denne eftermiddag, hvor man ikke andet end kunne læne sig tilbage og glemme bekymringerne udenfor. De fire kjoler gav nydelsen en ekstra dimension - og de måtte bare afbildes her til eftertiden.


Hendes tenorale partner på scenen måtte holde tungen lige i munden for at holde trit med såvel klangskønheden som fortolkningerne af operettens lillesøster eller lillebrors fine melodier. Carol akkompagnerede kyndigt.


Vi bringer her programmet, som altså også bød på indslag fra popindustriens verden - fra Disney-hits over Hollywood-slagere til højaktuelle `bangers´:Lloyd Webber (Aspects Of Love)

Love Changes Everything

Rodgers (The Sound Of Music)

The Sound Of Music

 Bernstein (West Side Story)

Balcony Scene

One Hand, One Heart

I Feel Pretty

Brodzsky (The Toast Of New Orleans) 

Be My Love

 Lloyd Webber (The Phantom Of The Opera)

Wishing You Were Somehow Here Again

All I Ask Of You

 

- pause -

 

Thiele

What A Wonderful World

Gershwin (Funny Face)

´s Wonderful!

 Loewe (My Fair Lady)

I Could Have Danced All Night

 Andersson & Ulvaeus (Chess)

Anthem

 Arlen (The Wizard Of Oz)

Over The Rainbow

Løvland 

You Raise Me Up

Flaherty (Anastasia)

Journey To The Past

Foster

The Prayer

 

- exnr -

Sartori

Time To Say GoodbyeBisættelser blev denne gang afløst af bryllupper og sølvbryllupper - tak for det! Et par tjanser hos Kathrine Lilleør i Skt. Pauls Kirke var der også tid til. Nu ser vi frem mod april og dennes forskellige events, hvor spændingen stiger op til Sæsonpræsentationen og hvad den måtte indeholde af glædelige fremtidige oplevelser!(Billetstatus på OperetteKompagniet i TIVOLI mandag d. 6. maj kl. 14 i Koncertsalen:

rigtig mange rekvireret, men stadig gode pladser på gulvet ...)


Comments


bottom of page