top of page

Kompagniet i AUGUST ...


Opstartsmåneden august kan tit forekomme stille, inden det for alvor går løs med efterårsprogrammet, når folk endeligt er vendt tilbage fra sommerlandet og klar til bylivets fristelser igen.


Ikke i år for OperetteKompagniets vedkommende. Knap har dønningerne lagt sig ovenpå de udsolgte havekoncerter i Tisvilde og diverse festivaler rundt omkring, før nye gøremål har meldt sig på banen, der skal eksekveres ud i det musikalske landskab.


Lad os tage udgangspunkt i det medfølgende billede her.


Der har været masser af tid i studiet, og det er nu ganske vist, at det nye bind 7 i Danacords serie omhandlende Herman D. Koppels værker både er afleveret og forventes udgivet d. 1. oktober - på selve Hermans 115-års fødselsdag, som i øvrigt fejres med en flot koncert af de medvirkende i Mørdrup Kirke under Espergærde Musikforenings faner.


Andet oplag af Thomas´ biografi, Vær ikke kræsen - kunstner og iværksætter, er ankommet og ude. Det er især en øget interesse og efterspørgsel fra boghandlens side, der har afstedkommet et skub i salget. Den nye publicering har opgraderet de mange billeder, der nu står knivskarpe!


Som traditionen foreskriver det, bliver de største af OperetteKompagniets forestillinger foreviget - det gælder selvfølgelig også Det´ lunt i Nat - Danske Operetteperler, hvis filmudgivelse nu er en realitet, optaget live fra Bremen Teater tilbage i januar. Vi tør godt selv anmelde den her på bloggen og love, den er fuld af energi, karisma og velklang, takket være en fænomenal cast og kvartet af musikere, der ser ud til at more sig kosteligt på arbejdspladsen. ;-)


En rød cava er kommet til - og igen udsolgt ... Altså dét skulle man ikke sige to gange, så var den væk! Vi glæder os til at genopfinde patentet om et års tid ved næste sæsonstart. Det var ved OperetteMarkedet, man kunne smage de nye bobler første gang. Begivenheden var i øvrigt sådan en succes, at vi gentager herligheden i august 2024! Jonathan, Thomas & Carol sang og spillede - og gjorde eftermiddagen mere toneangivende, end kræmmermarkeder normalt er ...


Hjemmeleveringen kom i naturlig forlængelse af ovenstående, da der ud over flasker, dvd´er og bøger skulle viderebringes tungere skyts i form af bænke, tæpper, en seng og sågar både en kiste og en bro (fra produktionen, Så går vi til Maxim).


Ensemblet indenfor trefjerdedelstakten har været vidt omkring og udgyde dets smægtende toner ved dåb og bryllupper - én aften måtte man oven i købet dele os op, da der var bud efter underholdningen såvel i nord- som sydsjælland.


Det sidste fotografi afspejler en fødselsdagsfejring for den ene af direktørerne i firmaet til bevarelse af vore alles kunstarts ve og vel.


Watch out for september, der synes lige så tætpakket og spændende!Comments


bottom of page