top of page

KOM OG HØR ALT OM, HVORDAN DET FORTSATTE ..!


OperetteKompagniets 2022/2023FILMFOREVISNING:

ENKEN - med kommentarsporHVORNÅR

Søndag d. 12. marts, kl. 12

HVOR

Metronomen, Frb.FRA HJEMMESIDEN

Efter at have gjort kur til Fyrstinden, inklineret for Enken og prøvet vinger med Musen er det blevet tid til et tilbageblik på disse, de tre mastodonter indenfor operettens verden.

Det gør vi på det store lærred og med OperetteKompagniets egne produktioner fra de første år. Alt imens musikken spiller, tegner og fortæller Carol & Thomas, skaberne af og direktørerne for det hele. Og anekdoterne i dette `bonus materiale´ er ikke så få.

Det er blevet Lehárs tur og dermed mesterværket fra 1905, Den Glade Enke, der fejede over scenen 500 gange i træk, hver aften for udsolgt hus, på Theater an der Wien. Den erobrede fluks London og New York også. I Buenos Aires spillede den på fem teatre - samtidigt! Den produceredes sågar på et urskovshotel langs Zambezi-floden i det sydlige Afrika. 20.000 opførelser på ti forskellige sprog i løbet af de første bare fem år blev det til ...

Hvorfor kan det være givtigt at flytte rundt på numrenes rækkefølge, når man dramaturgisk forsøger at se på et så spillet værk med friske øjne? Og hvordan kan det overhovedet lade sig gøre at neddrosle et orkesters storhed til en klavertrio? Hvad laver de tre soldater med boa og i tyl?

Få rede på det og meget mere i disse par formiddagstimer, hvor der er garanti for såvel træk på smilebåndet og lyttefryd!PRIS

125,-

BILLETSTATUS

14 tilbage ...

VARIGHED

2 timer, inkl. lille pauseCommentaires


bottom of page