top of page

INGEN JULE- & NYTÅRSDAGE UDEN SOMMER I TYROL ...


Corona-restriktionerne er som bekendt blevet forlænget med 14 dage, så der blir ingen live-operette derude før tidligst d. 18. januar. OperetteKompagniet havde ellers linet alletiders program op her i 2021s første måned med hele 2 turnéproduktioner på landevejen, et brag af en Nytårskoncert på Bremen Teater, endnu et foredrag i rækken plus alt det løse.


Nu må vi se, hvad der kan lade sig gøre. Februar kan også blive udfordrende, sådan som smitten florerer i øjeblikket. Én ting er sikkert: arbejdet fortsætter ufortrødent og vi vil som altid også overleve denne omgang. Året faser ud i normale tilstande - det er bare et spørgsmål om præcist, hvornår ..?


Vi tager én begivenhed af gangen. Hjerter i Valsetakt d. 9. januar i Hjørring, hvor vi traditionen tro altid lægger ud, har vi fået udsat til søndag d. 21. marts. Næste levende event er Nytår med OperetteKompagniet i det gamle Mercur lørdag d. 16. januar kl. 14. Vi har en ny dato klar om ikke så længe. Og så skulle vi have været til Fåborg d. 17. og give Lehár-Gallaen med hele vort skønne Young Artists Ensemble på Helios Teatret - i skrivende stund er vi ved at lande en udsættelse også dér!


Anden halvdel af januar byder i sin oprindelige form på både Hjerter i Valsetakt i Skive, Sønderborg og Hillerød, og Det´ lunt i Nat - Danske Operetteperler 4 gange på Amagerteatret. Dem lader vi stå, indtil further notice fra Statsministeren. Ligesom Mikael Kambers foredrag om "Vi er bedst, når vi er glade!" får lov at blinke på billboardet lidt endnu.


Juleaften sendte DR Erik Ballings hæderkronede filmudgave af Sommer i Tyrol, og man genudsendte den såmænd også her i nytårsweekenden. Et fint follow-up på OperetteKompagniets medvirken i Fællessang - Hver for Sig d. 27. november, hvor vært Mads Steffensen var ved at falde ned af stolen over stemmernes saft og kraft. Hér forneden (alle rettigheder overholdes!) får du muligheden for at opleve eller genopleve de 5 minutter med Carol, Jonathan & Thomas - mens vi venter på nyt ...
Comentários


bottom of page