top of page

EN VELKENDT HERRE I DETTE REGI!


OperetteKompagniets 2021/2022SANGERPORTRÆT:

JENS SØNDERGAARDHVORNÅR

Lørdag d. 19. marts, kl. 15

HVOR

KoncertKirken Blågårds Plads, Kbh.FRA HJEMMESIDEN

Jens Søndergaard er en velkendt herre i vort regi og har været flittigt repræsenteret på OperetteKompagniets rollelister. Hans karismatiske Danilo (billedet) var scenekunst til historiebøgerne.

Men vi skal længere ind … og det skal blive interessant at høre mere om det fortravlede liv som operasanger, både som fastengageret i solistensemblet på nationalscenen og som freelancer på farten fra hotel til hotel - og som nu om stunder byder på dramatiske udfordringer fra Verdi til Wagner.

Og mon ikke også, han kaster sig ud i en duet med intervieweren? Thomas og Jens har stået side om side på scenen ved utallige lejligheder og favnet alt fra bedste venner, hvor den ene ikke kunne forhindre et forudsigeligt mord på den anden, til at deles om den samme kvinde. Og så crooner de jo rask væk sammen i New Fashioned.

Vær beredt på, at pointerne er mange, talegaverne i orden - og sanglysten i højsædet! Der går rygter om Otello, men også opusser nede i mere intimt format, selvfølgelig operette og lidt fra The American Songbook.PRIS

300,-

BILLETSTATUS

Egentlig UDSOLGT - men der er blevet plads til yderligere 4 ...

VARIGHED

1 time (+ det løse)bottom of page