top of page

EN STJERNESTUND I VENTE!


OperetteKompagniets 2023/2024The BRANTELIDsHVORNÅR

Søndag d. 5. november, kl. 14

HVOR

Metronomen, Frb.


MEDVIRKENDE

Andreas & Ingemar Brantelid

Carol ConradFRA HJEMMESIDEN

Det er lykkedes at få to af landets fremmeste cellister til at afsætte tid til os. Og så er der, som vi har for vane i vort regi, igen tale om den nære familiære relation.

18 år gammel blev Andreas den første skandinaviske artist, der vandt musikkonkurrencen Eurovision Young Musicians i Wien. Den unge mand med det krøllede hår spillede uanfægtet af, at dommerne, de 50.000 tilhørere i koncertsalen og flere millioner musikinteresserede tv-seere over hele Europa fulgte den mindste bevægelse, hans hænder foretog sig på celloen.

Dengang og lige siden efterlevede han nemlig et princip om, at det ikke er graden af eksponering, der tæller. Det er kun musikken. Han er lige så glad, når fraserne formes under de ugelange seancer i øvelokalet, hvor han murer sig inde i døgndrift med sit instrument, som når det sker til en af omkring 100 årlige koncerter, han giver på berømte matrikler som Carnegie Hall i New York og i samarbejde med alverdens berømte symfoniorkestre og dirigenter.

Uanset hvad er hans strengeste dommer og mest kritiske publikum altid til stede. Det er nemlig ham selv.

Og her altså også sit fædrene ophav. Selvom forældrene billigede sønnens forelskelse i den klassiske musik, og faderen kunne gøre meget for at hjælpe ham i den rigtige retning, var det altså ikke dem, der tvang Andreas til at øve i timevis.

(kilde: Kristeligt Dagblad, artikel 2017)

Ingemar har nærmest en halv menneskealder af velklang i Det Kongelige Kapel på samvittigheden, og så kender OperetteKompagniets følgere den svenske elegantier aldeles godt efterhånden efter utallige optrædender i dets forskellige kammersammensætninger.

En stjernestund synes i vente …PRIS

250,-

BILLETSTATUS

UDSOLGT - men: nu 10 ekstra stole ...

VARIGHED

1 1/2 timeComments


bottom of page