top of page

ELEGANT NORSK SANGLÆRKE


OperetteKompagniets 2020/2021

OPERETTECAFÉ - STUEPIGE & HELTINDE

HVORNÅR

Lørdag d. 26. juni, kl. 14

(OBS! Flyttet fra lørdag d. 27. februar)

HVOR

KoncertKirken, København NMEDVIRKENDE

FRØY HOVLAND HOLTBAKKFRA HJEMMESIDEN

Jonathan som den karismatiske ene halvdel af "Koppel & Søn", Carinas bjergtagende udgave af "Fremtidens Diva" og Williams charmeoffensiv i "De lyse Nætter" - afløses i denne sæson af Sidsels tour-de-force "Fra Barok til Operette", Frøys overbevisende forvandlinger i "Stuepige & Heltinde", Cassandras inciterende fortolkning af "Frühlingsstimmen" og Maries strålende bud på "Den danske Sopran".

Syv fantastiske fortællinger, syv stjerner i svøb - tilsammen udgør de OperetteKompagniets Young Artists Ensemble 2020/2021.

"Tjenestefolkene er lidt frækkere overfor herskabet, end vi er vant til, når det kommer til operettens univers, men ikke desto mindre er deres karakterer ikke kun båret af komikken. Man har sine egne små ting at slås med og deres følelser fremstilles i perioder lige så ægte som hovedparrets. Se, her har vi jo en gave i Frøy!", slår Carol fast.

"Hendes intuitive sans for teater gør hende ganske enkelt i stand til at nuancere begge typer på skarp og dedikeret vis. Hun overvældede os med sin kokette Adele og nu stiger hun uden omsvøb i hierarkiet som Operettedivaen på den kommende turné. Også operaens mange skildringer af klasseforskellene vil denne elegante norske sanglærke give eksempler på", indskyder Thomas.

Operettecaféen er en intim sammenkomst med tid til fordybelse og hygge.


PRIS

200,-

BILLETSTATUS

15 tilbage ...

VARIGHED

1 timeComments


bottom of page