top of page

DET´ KULTURNAT, DET´ BILLETTER TIL 150,-!


På fredag, d. 14. oktober, er der som bekendt dømt kulturnat! Og dermed bobler det atter på hjemmesiden ...


Fra kl. 12.00, på selve dagen, og 24 timer frem, til kl. 12.00 d. 15., kan du indhente billetter til hvilken som helst begivenhed resten af sæsonen - for kun 150,- !


Du sparer f.eks. 25,-, hvis det er et event i Metronomen, du bare må til - eller helt op til 200,-, hvis det er et af de større arrangementer i form af Nytårskoncerten eller "Koppel & Søn synger De Store Mestre", der venter på Bremen Teater hhv. Musikhuset København senere på sæsonen ...


Der er også guf jo i KoncertKirken med Sangerportræt af Vibeke Kristensen & Bo Kristian Jensen nu i november og Kálmán-fejring til foråret. Her slipper man normalt 250,- for et adgangsbevis. Eller hvad med Julekoncerten i Lutherkirken? Til halv pris!


Konceptet "Tisvilde i København" er den eneste seance, hvor man fortsat må hoste op med normalprisen. Filmfremvisningerne af Den Glade Enke i marts og Flagermusen i juni sætter vi til gengæld ned fra 125,- til 100,- i dette døgn.


Og hvis du allerede har billet til vore begivenheder - så er det jo nu, du kan forkæle familien, vennerne eller naboen med de inciterende toner fra trefjerdedelstaktens livsglade univers! Julegaverne skal jo lige straks til at gøres klar ...


Under Sæsonprogram kan du på hjemmesiden læse alt om, hvad vi tilbyder - og se, hvad det plejer at løbe op i. Når du klikker ind på billetsalget, dukker reduceringen så op ... ;-)FREDAG D. 14. OKTOBER KL. 12.00 - LØRDAG D. 15. OKTOBER KL. 12.00:

ALLE BILLETTER 150,-

(Filmfremvisninger 100,-)


+


VÆR IKKE KRÆSEN - kunstner & iværksætter

normalt: 299,- / i dette døgn: 249,-!Lørdag d. 15. har Tisvilde i øvrigt sin helt egen kulturnat -

der foregår noget på hvert et hjørne i byen,

og kl. 20 går Thomas på i Havesalonen (Olskærvej 1),

hvor han `foredrager´ om sin bog OG gi´r et glas af kompagniets fineste bobler!Comments


bottom of page