top of page

DEN FØRSTE AF DE STORE ER TÆT PÅ UDSOLGT!


En servicemeddelelse:


Den første af de store begivenheder i løbet af operetteåret er tæt på at være fuld besat!


Det drejer sig om den traditionelle "Seniorernes Dag", som i trefjerdedelstaktsterminologi omdøbes til FEST PÅ FREDERIKSBERG.


Det sker nu på onsdag d. 4. oktober kl. 14 på Frederiksberg Rådhus - og vores med-arrangør, Danske Seniorer, bekendtgør, at de er løbet helt tør for billetter.


Adgangsbeviser skal således hentes i dette regi fra nu af - her er der dog kun 25 af slagsen tilbage. Der bør altså ikke tøves alt for længe ved tasterne ...


Efter en afstikker til Tivolis Koncertsal med croonerne sidst, er vi tilbage i vante rammer på Frederiksberg Rådhus og de ædleste, man kan forestille sig, i hallen dér på Smallegade. OperetteKompagniet har som bekendt tidligere budt på De 4 Operettetenorer, hele Lunt-ensemblet med mere. Denne gang er det gallaen fra turnéen i foråret, der står for tur, med bandet selvfølgelig på plads og skønne gæster i form af Signe Asmussen og Jonathan Koppel (se billedet).


Repertoiret bliver omfangsrigt dækket og afprøvet - så der er faktisk kun tilbage at sige: Skynd dig nu at sikre dig et af de hotteste entrékort i byen lige nu! ;-)Comments


bottom of page