top of page

CAVA & TUVA!

DET´ LUNT I NAT

OperetteKompagniets 2019/2020 går på hæld. Vi nåede mirakuløst lige at spille Det´ lunt i Nat - Danske Operetteperler én gang til efter 3 måneders dvale ... I en "udsolgt" halv sal på Lynghøj Teater i Roskilde emmede det atter af den gode gamle, gyldne stemning fra vor populære kulturarv. De 3 udskudte forestillinger i Kastrup Bio, arrangeret af Amagerteatret, forventes gennemført 7.-9. september - og er vi igen for tidligt ude med hensyn til restriktioner, er der såmænd en plan D i spil også ...

CAVA

I de føromtalte 3 måneder med lock down, har man måttet være kreativ hvad angår at få det økonomiske til at løbe rundt. Hjælpepakkerne gav den fornødne ro, Støt OperetteKompagniet-kampagnen var fordelagtig OG rørende, aflysninger gav trods alt noget af det kommunale tilskud af sig og udsættelser betyder, at vi trods alt ikke går glip af det stykke arbejde, det drejer sig om. Hjemmeleveringen af vor egne nye bobler har været en succes - og en hurtig optælling viser, at OperetteKompagniet indtil videre har haft bestillinger fra Gribskov Vinimport på hele 60 kasser flasker!

HUSK vi kører ud resten af juni-måned, så der er altså stadig rig mulighed for at få besøg af firmabilen ... Læs mere og bestil inde på:

TUVA

Sæsonens sidste LIVESTREAM direkte fra Sirene Studio i Dragør løber af stabelen nu på fredag, d. 26. juni kl. 15.00. Sangerportræt: Tuva Semmingsen kan ikke blive kedelig - mange af jer vil huske hende som en dekadent og indtagende Prins Orlofsky i vor produktion af Flagermusen og så var hun jo én af vore special guests ved Nytårsgallaen på Bremen Teater sidst. Tuva fortæller om sit liv i den musikalske verden og giver numre, der har betydet meget for hende i løbet af karrieren op til nu.

Du finder billetter til begivenheden lige her:

BILLETSALG TIL DEN NYE SÆSON

Und jer selv at komme ud til én eller flere af vore fantastiske musikalske events (ELLER foredrag!) i den nye sæson, der skydes i gang allerede fra d. 22. august! Vi mærker hungeren efter kultur og 1500 publikummere har allerede været inde over hjemmesiden og sikre sig adgang! Det er den bedste måde, I overhovedet kan støtte os på, bevare optimismen på OG få os til fortsat at klø på ... Vi glæder os til at have jer på lægterne igen - hvilket jo indebærer, at vi igen kan få udlevet alle vore kunstneriske idéer og drømme indenfor trefjerdedelstaktens vidunderlige univers!

bottom of page