top of page

#OPERETTESKALLAVESAF @OPERETTEKOMPAGNIET


OperetteKompagniets målsætning er at udbrede den skønne trefjerdedelstakt herhjemme - at slå et slag for en teaterform, der i en lang periode har ligget i klemme mellem operaens boom og musicalens indtog. Mange har fra tid til anden ligefrem spået operettens endeligt og de store institutioner tager sig da heller ikke rigtig af den mere. Men hvor end vi tropper op, mærker vi den helt specielle eufori og livsglæde, de charmerende valsetrin inspirerer og netop dét er særligt vigtigt i disse år, hvor man konstant fodres med hurtige tilbud og det forbipasserende ...

Vi vil gerne være budbringerne for, hvad denne folkelige kunstart med alle de smukke og genkendelige melodier betyder - og har betydet i generationer - i dens videre færd for overlevelse! OperetteKompagniet producerer forestillinger fra det store wieneriske arkiv og lagde i anledning af 100-års-jubilæet for kompositionens første-opførelse ud med Kálmáns Csárdásfyrstinden på Hofteatret i 2015. Siden fulgte Lehárs evigt-populære Den Glade Enke, som nåede at besøge 23 danske byer, inden turen kom til operetten over dem alle, J. Strauss d. II´s Flagermusen, der spillede for fulde huse i hvert hjørne af riget. Det blev tid til at vende snuden mod vore egne breddegrader og det gjorde vi med Det´ Lunt i Nat - Danske Operetteperler. Danmark er et Operetteland med stort O - og vore mange følgere rundt om i landet nynnede med ude fra plysstolene og hele vejen hjem!​

I den nye sæson introducerer vi en del spændende tiltag:

først og fremmest vort YOUNG ARTISTS ENSEMBLE og til det formål den oplagte showcase i form af HJERTER I VALSETAKT,

en egen-produktion med musik af alle de store mestre og en rød tråd, der har alt, hvad man forbinder med den vidunderlige genre.

Vort omfattende nye program for 2020/2021 indeholder hele 13 events, både med velkendte ansigter og de 7 unge stjerner i svøb.

Og som om det ikke var nok, står den også på tidens trend:

FOREDRAG - 8 af slagsen, der alle har en direkte forbindelse til operettens boblende univers.

Ved at klikke ind på linket forneden kan du skaffe dig adgang til alt fra FEST PÅ FREDERIKSBERG

(et samarbejde med Danske Seniorer, der fortsætter hvor det slap de sidste to somre)

over JUL henholdsvis NYTÅR MED OPERETTEKOMPAGNIET til "NEW" FASHIONED (ja, herrerne med hang til at croone er tilbage!).

OPERETTECAFÉERNE er kommet for at blive, ligesom SANGERPORTRÆTTET og SÆSONPRÆSENTATIONEN er det.

Intet år uden en fejring - den næste i rækken markerer LEHÁR: 150 ÅR, hvilket vi selvsagt ikke kan lade gå ubemærket hen.

Hvad med simpelthen at erhverve dig ét af vore sæsonkort?

På den måde går du ikke glip af noget som helst ...​

Billetsalget åbner nu på onsdag, d. 10. juni !

OPERETTEN LEVER - TRADITIONEN FORTSÆTTER!

Carol & Thomas

bottom of page