top of page

VI SPILLER IGEN !!!

OperetteKompagniets turnéplan 2019/2020

DET´ LUNT I NAT -

DANSKE OPERETTEPERLER

er endelig nået til Roskilde! Oprindelig planlagt til midt i april, handlede man hurtigt og flyttede forestillingen to måneder frem til søndag d. 21. juni. Når tæppet går denne forsommer-aften kl. 19.30 på Lynghøj Teater, er det ét af de absolut første steder, hvor der igen kan opleves musikteater i Danmark ...

Hyldesten til vor populære sangskat, kulturarven, har vakt begejstring overalt i riget i denne sæson. Man har kunnet nynne med ude fra rækkerne på alle de udødelige melodier, der minder os om, hvor vi kommer fra og hvad de stadig kan gøre ved os - fra Herning til Furesø. Ikke et øje har været tørt, når Signe Asmussen har sunget for til "Glemmer du" - i Hjørring og Skanderborg. Jens Søndergaard har givet den som baggårdspuma i "Alle Sømænd" - både i Gundsø og Slagelse. Og Bo Kristian Jensens Leopold har været ubetalelig - i såvel Frederikshavn som Fredericia. Og nej, Sommer i Tyrol er ikke dansk - men vi har en afdeling med "dén, vi TROEDE var dansk!"

Elsebeth Dreisig henholdsvis Vibeke Kristensen har fået tiden til at stå stille med både "Troskab hos Manden" og "Musens Sang" - i teaterbyer som Skive og Sønderborg. Og Denise Wencke Gjernøe har igen gjort Liva Weels "La garconne" til en publikumsfavorit - fra Skanderborg til Næstved.

Og apropo publikum ... så vil der atter indfinde sig et sådant ét med store forventninger om godt tre uger, når vi atter tanker firmabilen op og lægger vejen forbi domkirkebyen. I august går turen så til Amagerteatret, nærmere betegnet Kastrup Bio, og tre aftener dér. Disse skulle have fejet over scenen allerede i marts, blev så udskudt til medio maj - men tredje gang synes nu at være lykkens gang. Kun Viborg Teater har måttet aflyse helt ...

Der er kun få billetter tilbage i Roskilde, forlyder det, da man af gode grunde jo nu kun kan sælge hvert andet sæde. Så der bliver hurtigt, ja, udsolgt ... "Sangen har Vinger", temaet fra Matador og "Den allersidste Dans" - de er der allesammen! Og Perlekvartetten (Carol Conrad, Johannes Søe Hansen, Ingemar Brantelid & Jakob Weber) - de spiller som små engle i den musik, der er vores egen!

bottom of page