top of page

DET BLI´R LUNT SNART IGEN!


Tak for alle vore mange følgeres umådelige tålmodighed gennem de sidste måneder! Til vores forsvar kan vi blot sige, at det jo har været ude af vore hænder ... Aflysninger og udsættelser har været dagsordenen for alt indenfor kultur den forgangne tid, hvor det har handlet om at blive indendøre og ikke forsamle os. Mens vi venter på Mette og dermed nyt om afviklingen af resten af den igangværende sæson, kan vi trods alt meddele, at OperetteKompagniet kommer ud af krisen med skindet på næsen - og hvis ellers tingene normaliserer sig, er vi topklar til en ny omgang berusende trefjerdedelstakt på den anden side af sommeren!

! BILLETSALGET ÅBNER SOM BEKENDT D. 10. JUNI !

13 events står på plakaten i 2020/2021, turnévirksomheden rammer 14 danske byer, 8 foredragsholdere lægger vejen forbi Metronomen, 7 unge stjerner i svøb udgør det nye Young Artists Ensemble (billedet) - og de 2 første veludførte LIVESTREAMS har bevist, at disse måske også er kommet for at blive til dem, der stadig vil have svært ved at komme ud til større sociale sammenkomster. Vi formidler til alle, der vil være med!

Dog er vi ikke ligefrem en kæmpe institution - og derfor vil der stå tydeligt, at når man investerer i en billet eller billetter hos os, vil beløbet i tilfælde af fortsatte force majeure-aflysninger opbevares på en kompensationskonto hos OperetteKompagniet. Det vil sige, jeres betaling går ikke tabt - I kompenseres efter eget ønske ved fremtidige events. Vi er blot ikke i stand til at tilbagebetale pengene igen ... det er der simpelthen ikke hverken administration eller kapacitet til i denne lille selvstændige virksomhed. Vi kan ikke sige andet, end I allesammen har været med på den ordning hidtil ... TAK!

Allerede nu kan man gå ind og kigge på den spritnye hjemmeside. Og mens der ventes - hvad med at benytte vores hjemmelevering resten af maj og juni med. Vi kører ud og afleverer bestilte flasker cava med OperetteKompagniets eget logo på personligt! Det har været en stor succes - og der er blevet lagt kilometer bag firmavognen i ture til såvel Odden som Stubbekøbing ...

DE LØSE ENDER LIGE NU

Gennemførelsen af dels Sæsonpræsentationen 2020/2021 og Den Ny Generation Synger Operette lykkedes via teknologiens utrolige univers. Herefter resterer der kun Operettecaféen med De Lyse Nætter, der allerede nu er rykket en uge frem til d. 13. juni kl. 14 - og Sangerportrættet af Tuva Semmingsen, der forlængst er rykket fra april til fredag d. 26. juni kl. 15. Nu hører vi, hvad Mette Frederiksen har at sige d. 8. juni, hvor forlydender går på, at der vil blive lukket lidt op for kulturen. Hvem véd, måske vi ligefrem kan ses ..?! Vi underretter om planerne, såsnart den gode Statsminister har udtalt sig.

Så er det ellers kun Det´ lunt i Nat - Danske Operetteperler i Kastrup Bio arrangeret af Amagerteatret, vi mangler at få skemalagt. Oprindeligt skulle de 3 forestillinger have været spillet i slutningen af marts - de blev så udskudt til 18.-20. maj, men vi kan selvsagt ikke få lov at spille mandag, tirsdag og onsdag i den kommende uge. Måske tredje gang er lykkens gang: lige nu arbejder vi på at finde en sidste løsning i august-måned. I SKAL altså se den ... og mon ikke det lader sig give sig i optimismens navn om en 3 måneders tid? Forestillingen søndag d. 21. juni kl. 19.30 på Roskilde Teater (Lynghøjskolens Festsal) står fortsat på plakaten, indtil further notice ... så her er altså også en mulighed for at få oplevet vores fine hyldest til den danske kulturarv! Vi krydser alt for at vi kommer til at afslutte livet på landevejen ordentligt også i år ...

TUNE IN ... DET BLI´R LUNT SNART IGEN!

bottom of page