top of page

DANMARK HAR LUNE NÆTTER!

Anmelderne rundt omkring i landet er enige: OperetteKompagniet har ramt noget med dets slåen et slag for den populære musikalske kulturarv, der er mere brug for nu om stunder end nogensinde ...

Takket være en fin scenografi, en meget velspillende kvartet, smukke kostumer og hårfrisurer samt nogle dygtige sangere lykkedes det at bringe nogle af de bedste minder tilbage - og vække dem til live!

Hele salen gyngede - og når sangerne tilmed bevægede sig ud til os, vakte det næsten euforisk stemning!

Denise Wencke Gjernøe stod for ét af mine yndlingsindslag, La garconne, som jeg ikke havde forudset komme ...

Som Koppel formulerede det i starten af stykket, var formålet, at man skulle gå nynnende hjem efter forestillingen. Det gjorde jeg hele vejen. Tak for en rigtig god forestilling!

Herning Folkeblad

Danske operetteperler serveret som revy - kunstnernes såvel stemme som krop lagde grunden til aftenens oplevelse!

Der blev lagt op til intimitet - og det gav sig udslag i publikums glade medleven.

De optrædendes charme og dejlige selvironi gjorde, at sentimentaliteten blev blæst til side og banaliteterne gik lige ind!

Fredericia Dagblad

Sangen havde vinger og alle sanser blev rørt!

Salen sang, klappede og dansede med til de smukke valsetoner!

Ensemblet gjorde det eminent. Kærligheden, bramfriheden og smukke kvinder, med både til gården og gaden, og to dejlige mænd gik over scenen, mens de sang, så hjerterne kom i brand.

Aldrig vil vi glemme denne aften, for nu næsten at citere Den allersidste Dans!

Kanal Frederikshavn

Hjertevarmende og minderigt!

Signe Asmussen & Elsebeth Dreisig udvirkede små mirakler!

Forestillingen dokumenterede til overflod, at dansk operettehistorie er en guldgrube af musikalsk opfindsomhed med lige dele virtuositet og dybde. De medvirkende formidlede undervejs elegant og medrivende genrens udvikling, oplysning uden didaktisk stivhed.

Hele salen nynnede med i mange udvalgte øjeblikke, stimuleret af de optrædendes publikumsfortrolighed!

Ensemblet overbeviste os med deres hengivenhed fra scenen om, at de aldrig havde følt himlen så nær som nu - vi troede dem på ordet ...

Nordjyske Medier

Hold da op, hvor humør-termometret gik i vejret, da OperetteKompagniet gik på scenen med deres kavalkade fra den danske sangskat! Der var fart over feltet ...

Der var så megen glæde og energi i Signe Asmussens, Vibeke Kristensens, Jens Søndergaards, Thomas Peter Koppels og Denise Wencke Gjernøes præstationer, at det i den grad kom ud over scenekanten til et publikum, der med latter, klapsalver og sang levede med i det historiske vingesus!

Som prikken over i´et leverede orkestret, ledet af den overdådige Carol Conrad! Jeg er dybt imponeret over dets fremragende musikalitet, som en fuldkommen enhed! Perlekvartetten er en perle!

Publikum gik opløftet og beruset hjem! Selvom vejret udenfor var gråt og trist, blev det alligevel lunt i nat ...

Jydske Vestkysten

En perle af en forestilling! Hver og én bidrager til, at Det´ lunt i Nat giver en hel generation deres musik tilbage - og med fordums styrke!

SN

OperetteKompagniets fjerde egen-produktion i rækken spiller endnu 7 gange i løbet af foråret ...

bottom of page