HENDE KOMMER VI TIL AT HØRE MEGET MERE TIL ...

27.01.2020

 

OperetteKompagniets 2019/2020 

 

OPERETTECAFÉ - 

FREMTIDENS DIVA 

 

 

HVORNÅR 

Lørdag d. 29. februar, kl. 14.00 

 

HVOR 

Metronomen, Frb. 

 

 

MEDVIRKENDE 

Carina Tybjerg Madsen, sopran 

Thomas Peter Koppel, tenor 

Carol Conrad, piano 

 

FRA HJEMMESIDEN 

Hun gjorde et uudsletteligt indtryk, da den første gruppe unge sangere trådte op ved begivenheden, Den Ny Generation Synger Operette, OperetteKompagniets indgangsvinkel til at indsluse friske kræfter i sin stald. 

 

Siden er det blevet til en fornem debutkoncert fra Solistklassen på Konservatoriet og lidt af et gennembrud i hovedpartiet som Rosalinde i Flagermusen under fanerne her.​ Det er nærliggende at spå, at Carina Tybjerg Madsen kommer vi til at høre meget mere til. 

 

 

Sopranen har en international klang af Schwarzkopfske dimensioner, men samtidig er hun fuld bevidst om, at udvikling kalder på slid og omsorg - og at en status som diva ikke har nogen alder.​ Det er lidt af et scoop, Operettecaféens tredje omgang har gjort! 

 

Inden fuglen flyver, sætter hun os ind i, hvad det kræver at stå på tærsklen til en udøvende løbebane på global plan og hvordan man samtidig beholder begge ben solidt plantet på jorden. Vi bliver selvfølgelig heller ikke snydt for prøver på dette gyldne næbs exceptionelle kunnen.​ 

 

Vi hæver glassene og ønsker alt godt for fremtiden ... 

 

PRIS 

200,- 

 

BILLETSTATUS 

UDSOLGT! 

 

VARIGHED 

1 time - derefter servering 

 

 

www.operettekompagniet.dk/billetsalg

- læs også alt om fordelene ved et SÆSONKORT

 

 

Please reload

© 2015-20 OperetteKompagniet ApS
 

Jorcks.jpg