top of page

HVAD ER DIT ØNSKE?


OperetteKompagniets 2019/2020

OPERETTECAFÉ -

ØNSKEKONCERTEN

HVORNÅR

Lørdag d. 14.september, kl. 14.00

HVOR

Metronomen, Frederiksberg

MEDVIRKENDE

Thomas Peter Koppel, tenor

& Carol Conrad, piano

FRA HJEMMESIDEN

For nogle år siden smed Carol & Thomas en surprisekoncert, hvor programmet bestod af ønsker fra publikum. Det resulterede i en overraskende og feststemt eftermiddag med et repertoire, der både nåede ud i den fjerneste afkrog af operettens univers og ind i sammes absolutte kerne af populære hits.​

Hvilken bedre måde at åbne op for en ny sæson, og særligt en jubilæumssæson, end at gentage denne succés? De musikalske drømme må stå i kø for at blive opfyldt blandt vore mange følgere!​

Hvordan gør man så? Det er ganske enkelt ... Efter at have foretaget dit billetkøb, går du ind på kontaktsiden i menufeltet og skriver til os, hvad der måtte ligge dig på hjerte. Vi vil, så vidt det er muligt, bestræbe os på at indfri alle henvendelser, der kommer i vores retning.​

Operettecaféen byder på en hyggelig stund og figurerer yderligere tre gange i løbet af året - hver af dem indfanger et nyt tema. Og så vil yngre, karismatiske kendinge lægge vejen forbi.​Vi forkæler jer selvfølgelig med bobler og andet godt til ganen!

PRIS

200,-

BILLETSTATUS

9 tilbage ...

VARIGHED

1 time, derefter servering

- læs også alt om fordelene ved et SÆSONKORT

bottom of page