top of page

- SYDLANDSK PASSION!


OperetteKompagniets 2018/2019

VIVA ITALIA! MED KOPPEL & SØN

HVORNÅR

Lørdag d. 9. & Søndag d. 10. marts, kl. 15.00

HVOR

Det Italienske Kulturinstitut, Hellerup

MEDVIRKENDE

Jonathan & Thomas Peter Koppel, tenorer

Carol Conrad, piano

FRA HJEMMESIDEN

Hvad har operetten og den italienske sangskat med hinanden at gøre, lige bortset fra den megen gode musik - og selvfølgelig nydelsen, de begge skaber? Arditis "Il bacio", som så tit har gemt sig bag Carols klaversurpriser, kysser klart til hver side ...

Det er Thomas´ & Maestraens ubønhørlige hang til at udtrykke sig på både den ene og den anden måde, der trænger sig på ... Ved siden af arbejdet med trefjerdedelstaktens boblende univers er det som bekendt resulteret i to udgivelser med støvlelandets enestående output: Piacer d´amor (2011) og Passione (2015).

På disse finder man de store operakomponisters tidlige flirten ud i kammermusikalske opusser over melodimageren Tostis lidenskabelige canzoni til små barok-perler fra de berømmede Arie Antiche-album. Duoen har endda begået deres eget lille værk: La mia canzon´.

Arierne fra de skrå brædder og neapolitanernes slagere skal ingen snydes for denne weekend på det mest oplagte venue i bel cantoens ærinde. Ej heller for Jonathan, det seneste skud på det koppelske stamtræ til at begive sig ud i en musikalsk løbebane, der netop peger i en retning ned gennem Europa.

Vi kan på vore breddegrader ikke sige os fri for at beundre den umiddelbare sydlandske passion - og alle kan nok nikke genkendende til en stille længsel efter serenadens indlevelsesfulde klange i hverdagen ...​​

På menuen endvidere: Lambrusco og snacks. Buon divertimento!

PRIS

375,- / 325,- (for nyhedsbrevmodtagere)

VARIGHED

1 1/2 time

- læs også alt om fordelene ved et SÆSONKORT

bottom of page