top of page

HYLDEST TIL EN PREMIERE!


FLAGERMUSEN

29. september 2018

på Teatermuseet i Hofteatret

Her er hvad "anmelderne" ude på rækkerne skrev:

"Det var en eminent opførelse af Flagermusen, tillykke!"

Kirsten

"Tak for en fantastisk aften! Hvis vi var lidt stille derude, var det fordi, vi var bjergtaget ... Hils hele kompagniet!"

Inga & Anni

"Vi smiler over hele femøren og nynner hele vejen hjem! Vi kommer igen ... tak for alle jer!"

Tutter

"Den var længere, end vi troede - men ikke ét minut for lang! Tak til hver og én!"

Lise

"Sidst jeg så Flagermusen, var i Tivolis Koncertsal. Jeres var bedre sunget - og morsommere ..."

Linda

"Det var en meget festlig premiere, vi oplevede i dag. Fantastisk forestilling, dejlige sangere og skøn musik - tak for en stor oplevelse! Tak til hele holdet!"

Villy

"Jeg vil gerne takke for en dejlig / morsom aften i Hofteatret. Vi morede os storartet og syntes, alle spillede deres roller fantastisk! STOR tak!"

Grethe

"Orlofsky i skikkelse af Tuva Semmingsen er aldrig set skarpere og Froschs fravær er købt. Ligeså de mange små finurligheder rundt omkring: hele to (meget charmerende!) advokater og fængselsdirektører, en opfindsom udgave af det lille parti som Ida, en ceremonimester der tog fusen på os - og hovedrollerne troede man alle på! Hatten af for en produktion, der turde både være sjov og gå i dybden med et materiale, der jo er blevet spillet en hel del gange før. Jeres kammerudgave skar ind til benet - og man savnede absolut ikke noget ..."

Bent

"Elegant, livligt, top-professionelt! Og så har I bare jeres helt eget personlige præg, I sætter på tingene, som er umiskendeligt og ganske vidunderligt!"

Bente

"Et brag af en forestilling! Folk snakkede sammen på kryds og tværs på vej ud af det hyggelige teater - og roste den til skyerne!"

Sven-Erik

"Kære OperetteKompagni! Vi fik en dejlig iscenesættelse af Flagermusen - og skøn sang og skuespil. Alle mine 23 gæster var meget begejstrede og ønsker nu at modtage nyhedsbreve fra jer! I har ramt helt rigtigt ... Held & lykke med jeres turné - I gør det formidabelt!"

Inger

Du kan stadig nå forestillingen næste lørdag - søndag er udsolgt!

Lørdag d. 6. oktober

Søndag d. 7. oktober

- begge dage kl. 17.00

bottom of page