top of page

HER ER DET NYE KULD!

Husker I Marie, Carina, Josefin, Anders & Jonathan? Nu hedder de Clara, Simone, Anne-Sofie, Fredrik & William! Fælles for dem alle er, at de er ualmindelig talentfulde sangstuderende, vi helt sikkert kommer til at høre meget mere til ... Og så er de de første to håndfulde medlemmer af OperetteKompagniets så at sige mest friske event, Den Ny Generation Synger Operette.

Stemningen hin forårsdag sidste år i Metronomen var ganske særlig, forventningsfuld - og udviklede sig aldeles berusende! Og mon ikke, den ikke også bliver det denne gang? Operettedirektørerne kan i al fald forsikre, at det er fem dygtige og charmerende unge mennesker, de har fået fat på. Hver og én står de på tærsklen til professionelle karrierer indenfor den klassiske musikbranche - så på en måde, er det lidt af et scoop, der er gang i her!

Må vi præsentere sopranerne Clara Cecilie Thomsen (billedet) og Simone Sand Victor, mezzo Anne-Sofie Søby Jensen, tenor Fredrik Bjellsäter og bariton William Jønch Pedersen!? Sidstnævnte har iøvrigt fornylig giftet sig med ovennævnte Marie - Marie Dreisig ...

De lægger begge sidste hånd på uddannelsen i London i øjeblikket, inden de igen rykker teltpælene hjemad. Anders & Jonathan har man kunnet følge nøje med i i disse spalter - og Carina: hun debuterer i efteråret, både fra solistklassen på konservatoriet, men også som Rosalinde i Flagermusen på Hofteatret i OperetteKompagniets regi.

Anne-Sofie har også brugt tiden fornuftigt ved at søge ny inspiration i den engelske hovedstad. Simone står allerede på egne ben, men heldigvis også på plakaten adskillige steder i den nære fremtid. Og Clara og Fredrik har begge travle skemaer på Opera-Akademiet at tage sig til. Det tegner ualmindelig godt, ikke sandt?

Det nye kuld bekendtgør, at de elsker at synge i trefjerdedelstakt og et storartet program er såmænd også lagt! Der fortælles lystigt undervejs om mål og håb - og det hele bindes sammen af de to erfarne rotter, Carol & Thomas, der glæder sig som små børn til netop dette arrangement. Der serveres champagne og flødeboller (sæføli´!) - og spilles grundet den store efterspørgsel både kl. 14.00 og 17.00.

SKYND DIG OG SIKRE DIG DINE BILLETTER HER:

bottom of page