top of page

ARIE ANTICHE, TOSTI & LA MIA CANZON´

OperetteKompagniets 2017/2018

VIVA ITALIA!

Det er ikke kun operetten, der fylder i Carol & Thomas´ repertoire - de har begge også en passioneret hang til alt hvad der er italiensk, fra opera over de neapolitanske slagere til sangskriveren Tosti, hvis output nåede op på hele 350 canzoni. I lørdags i Metronomen på Frederiksberg gennemgik duoen den righoldige sangskat fra støvlelandet - hvor de lagde ud med eksempler på barokperler fra de berømmede Arie Antiche-album, som er et must for alle sangere at have været i berøring med på et eller andet tidspunkt i løbet af karrieren. Rejsen fortsatte gennem bel cantoens uimodståelige og indflydelsesrige periode op til verismen i starten af det forrige århundrede, der skulle være en værdig arvtager for den gyldne periode i denne ganske unikke musikhistorie. En musikhistorie, der den dag i dag bliver ved med at begejstre verden over!

Scarlatti / L´onestà negli Amori

Già il sole dal Gange

anon.

Fenesta che lucive

KLAVERSURPRISE

Scarlatti-sonate

Rossini

La danza

Verdi

Il poveretto

Gastaldon

Musica proibita

Tosti

L´alba separa dalla luce l´ombra

KLAVERSURPRISE

Piacer d´amor

Cilea / L´Arlesiana

Il lamento di Federico

Puccini / La Fanciulla del West

Ch´ella mi creda

KLAVERSURPRISE

Bach/Busoni-transkription

Tosti

´A vucchella

Cardillo

Core ´ngrato

Koppel & Conrad smed selvfølgelig deres egen La mia canzon´ fra CD-udgivelsen, Passione, ind som ekstranummer ;-) samt selvfølgelig den uundværlige O sole mio.

Klik ind hér for at indhente billetter til sæsonens resterende events:

bottom of page