top of page

GALLERI OPDATERET!

Vi véd det, Jens (Søndergaard, tv.) véd det -

men véd du det?

OperetteKompagniets forskellige events bliver løbende dokumenteret på billedesiden - og dét af forskellige fotografer med blik for gode in-action moments som her.

Klik ind på vores levende og dynamiske hjemmeside, der aldrig ser ud, som du så den sidst! Kalenderen ændrer sig konstant, webshoppen byder ofte på nye varer - og hvad der måske er mest glædeligt: billetsalget tæller ned næsten dagligt! ;-)

Hver mandag bydes der på en blogstatus - og når der kommer friske kræfter ind i ensemblet, kan man fluks læse alt om dem.

Galleriet har fornylig fået et ganske andet udseende, i og med fotos fra Danske Operetteperler på Hofteatret, Jul med Koppel & Søn på Frederiksberg Slot, Nytårsgalla med Old Fashioned & Pellegrini på Bremen Teater samt Valentineskoncerten i Admiral Gjeddes Gaard netop er tilføjet. Og det er bestemt ikke kedeligt ...

Nu venter vi så på samlingen af gode takes fra Den Glade Enkes turné-besøg i 23 danske byer rundt omkring i landet og resten af sæsonens arrangementer - Viva Italia! i Metronomen d. 10. marts, Sæsonpræsentationskoncerten ligeledes i Metronomen d. 15. april, Sangerportræt: Sofie Elkjær Jensen på Frederiksberg Slot d. 29. april og sidst men ikke mindst Den Ny Generation Synger Operette to gange i Metronomen d. 26. maj.

Tune in hér:

www.operettekompagniet.dk/galleri

bottom of page