top of page

TRUE LOVE & CUPCAKES

OperetteKompagniets 2017/2018

VALENTINESKONCERT

Admiral Gjeddes Gaard slår dørene op for kun anden gang i OperetteKompagniets regi og i kærlighedens navn i weekenden 10. & 11. februar, når Valentines-celebrationerne er over os. Skt. Valentin låner nøglerne ud til intime koncerter både lørdag & søndag (kl. 15.00) - og operette-repertoiret sørger for resten! I år har Carol & Thomas såmænd deres Csárdásfyrstinde med i form af den dårende dejlige svenske diva, Cecilia Lindwall. Programmet er lige til - hvis det da ikke lige var, fordi der er SÅ meget at vælge imellem ... Forneden er, hvad vi er kommet frem til (der er ikke én genganger i forhold til sidste år!) - og ikke nok med det: efter den femkvartér lange seance, byder vi på hjemmebagte cupcakes og sherry - serveret i smukke og fredfyldte rammer midt i hovedstadens mylder. Er man single, er det ingen hindring - musikken deler ligeligt ud til alle ...

Stolz / Der verlorene Walzer

Zwei Herzen im Dreivierteltakt

Lehár / Paganini

Liebe, du Himmel auf Erden

Kysse Kvinderne jeg må

Ingen elsker dig som jeg

Kálmán / Csárdásfyrstinden

Heia, Heia

Kálmán / Grevinde Mariza

Wenn es Abend wird

Komm mit nach Varasdin

Lehár / Giuditta

Schön wie die blaue Sommernacht

KLAVERSURPRISE

Andersson & Ulvaeus

Visa om arton Svanor

Cardillo

Core ´ngrato

Kattnigg / Bel Ami

Bel Ami, schöner Freund

Lehár / Smilets Land

Wer hat die Liebe uns ins Herz gesenkt?

Porter / High Society

True Love

What´s not to like? Du kan stadig nå og komme med: der er 18 billetter tilbage fordelt på de to eftermiddage ... Klik ind på:

bottom of page