top of page

ON THE ROCKS!

Programmet tager kegler, når OperetteKompagniet for blot anden gang præsenterer dets NYTÅRSGALLA på Bremen Teater midt i København nu på lørdag. Herretrioen Old Fashioned er årets hovedattraktion - og med sig har Thomas Peter Koppel, Jens Søndergaard & Morten Lassenius Kramp deres foretrukne babe, den hotte mezzo, Andrea Pellegrini. Alle bliver de akkompagneret af det til lejligheden sammensatte Nytårsband: Carol Conrad befinder sig selvfølgelig bag tangenterne, de kongelige kapelmusikere: Anton Lasine og Kim Bak Dinitzen tager sig af strygerne og som noget nyt vil Jakob Weber fra Radiosymfoniorkestret sidde klar med trommestikkerne - de musikalske arrangementer `on the rocks´ står som altid på førstnævntes samvittighed. I pausen bydes der på champagne & kransekage til det talstærke publikum, der trofast har fulgt dette særlige event gennem de sidste 15 år - først i Odd Fellow Palæet, siden på Hofteatret og nu altså på det gamle Mercur. Forneden det fulde repertoire, som det vil tage sig ud denne traditionsrige anden weekend i januar - og med dét ønsker samtlige medvirkende vore mange følgere et fortsat godt og lykkebringende 2018!

Champagnegaloppen NYTÅRSBAND

medley:

Moon River / I Get A Kick Out Of You / Gem et lille Smil OLD FASHIONED

Over The Rainbow ANDREA PELLEGRINI & OLD FASHIONED

Stars JENS SØNDERGAARD

Granada THOMAS PETER KOPPEL

Paper Doll OLD FASHIONED

Love me tender OLD FASHIONED

Seguidillaen ANDREA PELLEGRINI & THOMAS PETER KOPPEL

Toreadoren JENS SØNDERGAARD & BACKING

Perlefiskerduet THOMAS PETER KOPPEL & JENS SØNDERGAARD

- pause -

OperetteKompagniets Hymne: Elsk og lev THOMAS PETER KOPPEL

Orlofsky ANDREA PELLEGRINI

medley:

Unforgettable / Fly Me To The Moon / ´s Wonderful / When I Fall In Love

OLD FASHIONED & ANDREA PELLEGRINI

The Entertainer NYTÅRSBAND

medley:

New York, New York / Strangers In The Night / The Lady Is A Tramp /

I´ve Got You Under My Skin / You Can´t Take That Away From Me / My Way

OLD FASHIONED

Champagneterzetten TUTTI

Tak for alt i det gamle År FÆLLES

- ekstra -

Nature Boy ANDREA PELLEGRINI

Angel Eyes OLD FASHIONED

What´s not to like? Du kan stadig nå og komme med - klik ind på:

bottom of page