top of page

FRA ALLE OS ...

OperetteKompagniet ønsker sine mange følgere overalt i landet en velsignet jul og et lykkebringende nytår! Vi takker for støtten, trofastheden og begejstringen - noget vi møder, hvorend vi tropper op ... 2017 har været begivenhedsrigt og travlt: Det første halvår turnérede vores første produktion, CSÁRDÁSFYRSTINDEN, vidt og bredt - NYTÅRSGALLAEN rykkede i nye rammer på Bremen Teater og events så dagens lys for første gang med stor succés, navnlig VALENTINESKONCERTEN og DEN NY GENERATION SYNGER OPERETTE. Efter sommeren var der stort opbud til den årlige SÆSONPRÆSENTATIONSKONCERT, hvilket blev fulgt op af charmerende DANSKE OPERETTEPERLER på Hofteatret. DEN GLADE ENKE tog på landevejen og har allerede besøgt 13 af de i alt 23 danske scener, den er bestilt til i denne sæson - senest to gange på Odense Teater, nok engang for fyldte sale. Vi afsluttede kalenderåret med tre styks JUL MED KOPPEL & SØN i Riddersalen på Frederiksberg Slot - og med det uforlignelige pakkekalender-program nedfældet forneden, vil vi lade roen sænke sig for nu og vende stærkt tilbage, så snart årstallet har skiftet sit sidste ciffer.

En Rose så jeg skyde / Der er noget i Luften / O hellige Nat

Cantabile

Wiegenlied / Ave Maria / Mille cherubini in coro

Zueignung

What Child Is This?

Ô souverain, ô juge, ô pere

Agnus Dei

Panis Angelicus

----- pause -----

Santa Lucia / Lascia ch´io pianga / Per la gloria d´adorarvi

Tango jalousie

O Come, All Ye Faithful

Anthem / I´ll Be Home For Christmas / White Christmas

Solace

Lær mig, Nattens Stjerne

Jeg elsker dig

Det kimer nu til Julefest & Dejlig er Jorden

extranr. Stille Nacht, Silent Night, Glade Jul

Jonathan & Thomas Peter Koppel, tenorer

Villads Littauer Bendixen, violin

Carol Conrad, piano

Du kan stadig nå og komme med til NYTÅRSGALLA MED OLD FASHIONED & PELLEGRINI,

lørdag d. 13. januar 2018 kl. 15.00 - klik ind på:

- modtag en gave ved køb af mindst 2 billetter frem til 22/12 ;-)

bottom of page