- DEN HOTTE


OperetteKompagniets 2017/2018: NYTÅRSGALLA MED

OLD FASHIONED & PELLEGRINI

HVORNÅR

Lørdag d. 13. januar 2018 kl. 15.00

HVOR

Bremen Teater, København

MEDVIRKENDE

Old Fashioned: Thomas Peter Koppel, Jens Søndergaard & Morten Lassenius Kramp

Speciel Guest: Andrea Pellegrini

Carol Conrad & Nytårs-Trioen - featuring Jakob Weber på trommer

FRA HJEMMESIDEN

Københavner-begivenheden rykkede sidst år i nye rammer - og OperetteKompagniet slår atter dørene op til det gamle Mercur Teater, hvor foyerens rustikke look oplyses af de prangende lysekroner og selve salen emmer af historie og up-to-date komfort!

Den stilige herretrio-with-a-twist, Old Fashioned, er årets attraktion - naturligvis i selskab med den til lejligheden sammensatte Nytårs-Trio, der river i strengene på bedste wieneriske manér! Dertil holder Jakob Weber på trommer alle i ørerne med sin metronomisk knivskarpe rytmesans.

Et frisk islæt blandt det syngende trekløver er den hotte diva, Andrea Pellegrini - denne multikunstneriske sangerinde med chokoladestemmen, der nu også giver den som croonernes foretrukne babe ...

Repertoiret vil spænde vidt i stand-uppernes højborg og gribe ud efter såvel den klassiske hjemmebane som mere eksotiske universer - altsammen i Conrads virtuose arrangementer.

Som altid serverer vi champagne og kransekage undervejs ... Vær velkommen!​

PRIS

450,- / 400,- for nyhedsbrevmodtagere

VARIGHED

2 timer - champagne & kransekage i pausen

RESTERENDE BILLETTER

145 til salg.

OBS! Køber du mindst 2 billetter i perioden frem til d. 22/12, modtager du en gratis gave til en værdi af op til 125,-!

Klik ind på www.operettekompagniet.dk - under BILLETSALG i menu-linjen sikrer du dig adgang til denne sæsonens hotteste event. Lær også alt om SÆSONKORTET med dets mange fordele!