top of page

IKKE ÉN BILLET AT STØVE OP I DECEMBER!

OPERETTEKOMPAGNIETS SÆSON 2017/2018:

DEN GLADE ENKE og JUL MED KOPPEL & SØN

Hanna Glawari, Grev Danilo, Baron Zeta og ros turer videre i december mellem alle julekoncerterne og der er ikke så meget som en knage at hænge sin hat på, når Lehárs populære DEN GLADE ENKE rammer først Næstved og siden Odense - sidstnævnte endda med to opførelser på det smukke teater midt i byen. Operetten har det godt i lille Danmark - og mon ikke det fortsætter, efter at OperetteKompagniet netop har bekendtgjort, at Flagermusen bliver næste produktion i 18/19? Sangerne og musikerne er i topklasse, opførelserne er klassiske og smukke - og så er der jo altid noget at grine af og nynne med på ...

I hjerternes måned står den desuden på tre lige så udsolgte JUL MED KOPPEL & SØN i Riddersalen på Frederiksberg Slot. Hér serverer Thomas & Jonathan med det kendte efternavn en regulær musikalsk pakkekalender - og såmænd også punch og kager i pausen. Med sig har de naturligvis musikchefen, Carol Conrad, der sidder bag tangenterne og styrer løjerne - og så lægger "vidunderbarnet" Villads Littauer Bendixen vejen forbi og viser prøver på sit store talent.

I januar bydes der traditionen tro på et festfyrværkeri i Bremen Teater, når dørene lukkes op for NYTÅRSGALLA MED OLD FASHIONED & PELLEGRINI. Herretrioen og deres foretrukne babe (med fornavnet Andrea) giver selvfølgelig numre fra den klassiske hjemmebane, men bevæger sig derefter ud i croonernes eksotiske univers - altsammen akkompagneret af Nytårs-Trioen. Og guess what: hér er der stadig billetter at rekvirere!! 450 har allerede sikret sig adgang - men det gamle Mercur Teater kan rumme op til 640 mennesker. Vær velkommen!

Og således fortsætter det sæsonen igennem - i februar, marts, april og maj. Tune in på hjemmesiden, der hele tiden opdateres med billet-situationen - og hvor du kan læse alt om de medvirkende og hvor vi er hvornår ...

bottom of page