- PAKKEKALENDEREN


OperetteKompagniets 2017/2018:

JUL MED KOPPEL & SØN

HVORNÅR

Lørdag d. 2., lørdag d. 16. &

søndag d. 17. december 2017,

alle dage kl. 16.00

HVOR

Frederiksberg Slot

MEDVIRKENDE

Jonathan Koppel, Villads Littauer Bendixen, Thomas Peter Koppel & Carol Conrad

FRA HJEMMESIDEN

Koppel & Søn, alias tenorerne Thomas & Jonathan, akkompagneret af Carol Conrad bag tangenterne, synger og spiller højtiden ind i form af en musikalsk pakkekalender - fyldt med glædelige overraskelser, der åbnes låge for låge for publikum.

Julen er i den grad tonernes fest - og de intet mindre end 24 numre udgør en regulær ønskekoncert, hvor langt de fleste af slagsen ganske givet vil gå i opfyldelse.

Der jongleres med kendte og mindre kendte melodier, i glansfulde harmonier, på adskillige sprog - og det hele kulminerer med de obligatoriske fællessange, som for alvor bringer varmen ind i en kold tid og gør december til hjerternes måned ...

En herlig ung spillemand lægger også vejen forbi Riddersalen - og så er der punch og julekager i pausen, som det sig hør og bør.​

PRIS

350,- / 300,- for nyhedsbrevmodtagere

VARIGHED

2 timer

RESTERENDE BILLETTER

UDSOLGT!

Klik ind på www.operettekompagniet.dk - under BILLETSALG i menu-linjen sikrer du dig adgang, desværre ikke til denne årets mest traditionsbundne event, men til alle de andre af slagsen, der venter ... Lær også alt om SÆSONKORTET med dets mange fordele!