top of page

ENKEN TURER VIDERE

OPERETTEKOMPAGNIETS SÆSON 2017/2018:

DEN GLADE ENKE

De Danske Perler er hængt om kæden igen - og det er blevet tid til flere Glade Enker ude på landevejen. Flere dele af Sjælland med en enkelt afstikker over Storebælt til Nyborg blev klaret med succes og flot fremmøde premio oktober - og inden året er omme, står den på først Nordjylland, siden Sønderjylland og Sydsjælland, for at slutte af med to udsolgte huse på Odense Teater. Udover det oprindelige hold fra Hofteatret, er der adskillige nye rolleindehavere at glæde sig til!

Torsdag d. 9., fredag d. 10. og lørdag d. 11. november løber Hanna Glawari og co. over de skrå brædder på henholdsvis Morsø Teater, Thisted Teater og Det Musiske Hus i Frederikshavn. Signe Asmussen vil igen trække i enkens rober i det nordjyske - og hun skal danne par med en ung Danilo i form af det nysudklækkede stortalent, Frederik Rolin. Vidunderlige Vibeke Kristensen som Valencienne skal nu trække rundt på operettedirektøren himself, Thomas Peter Koppel, der ikke har sunget Camille de Rosillon siden 1998 i Jean Voigts udgave på Det Ny Teater. I Koppels fravær får vi multikunstneren Joachim Knop (billedet) at se og høre som Baron Zeta. I de øvrige partier finder vi Anders Christensen og Jonathan Koppel som de to franske soldater, Cascada og St. Brioche - og så vil Denise Wencke Gjernøe atter besætte grisetten Margot.

Torsdag d. 16. november er Lehárs mesterværk havnede i den anden ende af Jylland, nærmere betegnet i Sønderjyllandshallen i Aabenraa. Hér vil Bo Kristian Jensen være tilbage i sin glansrolle som Camille - og Thomas Peter Koppel må derfor sminkes om til den gamle gesandt endnu engang. Hele tiden har OperetteKompagniets anden direktør, kapelmester Carol Conrad, sin Enketrio ved sin side: på violin enten Anton Lasine eller Johannes Søe Hansen og på violoncello på skift Kim Bak Dinitzen og Ingemar Brantelid. Dagen efter, fredag d. 17., stopper hele ensemblet op i Odense på vejen hjem for at indtage det årlige Teaterseminar og slå et slag for næste sæsons turnérende produktion.

Torsdag d. 23. november (torsdage er åbenbart gode teater-aftener!) spilles der på Sofiendalskolen i Haslev - og Elsebeth Dreisig indtager nu det altafgørende hovedparti. Jens Søndergaard er tilbage som greven - og så er Berit Barfred Jensen et ganske nyt og spændende bekendtskab som Valencienne. Det rygtes, at der kun er en håndfuld billetter tilbage i Det Ny Ridehus i Næstved fredag d. 1. december - og helt sikkert er det, at det er sket med at købe adgang til de to opførelser i Odense torsdag d. 14. og fredag d. 15. december!

Til foråret venter yderligere 10 forestillinger i 10 forskellige byer. Se hele turnéprogrammet på:

- og HUSK også at sikr´ dig billetter til Nytårsgallaen med Old Fashioned & Pellegrini på Bremen Teater lørdag d. 13. januar kl. 15.00 her:

bottom of page