- KULTURARVEN


OperetteKompagniets 2017/2018: DANSKE OPERETTEPERLER

HVORNÅR

Lørdag d. 28. oktober 2017 kl. 17.00 & Søndag d. 29. oktober 2017 kl. 17.00

HVOR

Teatermuseet i Hofteatret, København

MEDVIRKENDE

Signe Asmussen, Elsebeth Dreisig,

Bo Kristian Jensen, Thomas Peter Koppel, Carol Conrad (alle på billedet omringende Kai Normann Andersen) & Perle-Trioen

FRA HJEMMESIDEN

Danmark er et operetteland med stort O! Tænk bare på Reesen, Lumbye og Kai Normann Andersen (billedet) - eller Hans Kurt & Else Marie, Tonny & Tove ... listen er lang!

OperetteKompagniet agter at pleje denne gyldne epoke - og genopliver hermed disse sande perler-på-stribe fra vor hjemlige sangskat. De skønne sopraner og smægtende tenorer står klar med kæden - i snorlige harmoni med den til lejligheden sammensatte Perle-Trio.

Den opmærksomme læser leder nok efter den sædvanlige nye produktion i dette regi - den er rykket til efteråret 2018, da premiererne på Hofteatret og den efterfølgende turné-virksomhed fremover gerne skulle ligge indenfor SAMME sæson. Men vore mange følgere er vant til at komme på Teatermuseet og skal på ingen måde snydes for et veritabelt show - mens vi venter ...

Kom og nyn med på de evigt-populære melodier fra Farinelli, Gadeprinsessen, Landmandsliv og selvfølgelig Mød Mig På Cassiopeia. Sværm hen til Stemningsmelodien, Glemmer Du, Lille Du, Du Gamle Måne og Man Elsker Kun Én Gang I Livet. Sving med på såvel den udødelige Champagnegalop som den nyskrevne Operettehymne.

Og så er der jo alle anekdoterne! Dem får du i rigelige mængder gennem vores lystigt-fortællende konferencier. Må kulturarven fra en svunden tid dyrkes og nydes - og fortsat berige os! Operetten lever - traditionen fortsætter ...​​

PRIS

400,- / 350,- for nyhedsbrevmodtagere

VARIGHED

2 timer

RESTERENDE BILLETTER

hhv. 34 og 26 tilbage

Klik ind på www.operettekompagniet.dk - under BILLETSALG i menu-linjen sikrer du dig adgang til denne sæsonens event på Hofteatret. Lær også alt om SÆSONKORTET med dets mange fordele!