top of page

- DEN INDLEDENDE


OperetteKompagniets

2017/2018:

SÆSONPRÆSENTATIONS-

KONCERT

HVORNÅR

Lørdag d. 9. september 2017 kl. 14.00

HVOR

Metronomen, Frederiksberg

MEDVIRKENDE

Signe Asmussen, Elsebeth Dreisig,

Vibeke Kristensen, Cecilia Lindwall,

Andrea Pellegrini, Bo Kristian Jensen,

Jonathan Koppel, Thomas Peter Koppel

& Carol Conrad

FRA HJEMMESIDEN

Den nye sæson skydes i gang på festligste vis med uddrag fra de forskellige titler, der står på plakaten de næste mange måneder!

OperetteKompagniets to co-founders guider lystigt og uformelt publikum igennem eftermiddagen - og med sig har de en imponerende række gæster, der giver smagsprøver på Danske Operetteperler, Den Glade Enke, Nytårsgallaen og Viva Italia!, for blot at nævne nogle få af årets kommende events.

Det tilbagevendende arrangement i Metronomen på Frederiksberg plejer at være lidt af et tilløbsstykke - og Carol & Thomas skruer forventningerne endnu højere op denne gang ved at fremlægge deres hidtil største sæsonprogram.

UDPLUK FRA PROGRAMMET

Operettehymnen - Troskab hos Manden - Følges ad - Undskyld Hr., må jeg byde Dem et Kirsebær? - Liebe, du Himmel auf Erden - Kom i den lille Pavillon - Ganske som i Paris - Den allersidste Dans - med meget mere ...

PRIS

250,- / 200,- for nyhedsbrevmodtagere

VARIGHED

1 stor time - derefter champagne!

UDSOLGT!

bottom of page