top of page

ANDERLEDES PERFEKT!

Billetsalget går strygende til OperetteKompagniets kommende turné-forestilling, Den Glade Enke - meddeles det fra de 23 danske teaterforeninger, der får besøg af Hanna Glawari & co. i næste sæson. Og med nedenstående feedback fra kulturkonsulenterne i det sydslesvigske efter den trettende og foreløbig sidste opførelse af Csárdásfyrstinden på Stadttheater Flensburg i torsdags, forstår man det måske godt ... Uden at have de største midler til rådighed, kan man alligevel komme langt, hvis kvaliteten er i orden og man har noget på hjerte! Ensemblet når tydeligvis langt ud over scenekanten - følgende gloser ridser det meget godt op:

Kære OperetteKompagniet, vi havde intet mindre end en fantastisk oplevelse med Csárdásfyrstinden i går aftes! De stående ovationer taler vist for sig selv - derefter fik vi rigtig mange henvendelser med lutter ros fra vores publikum og alle gik hjem nynnende og med kæmpe smil malet ud over ansigterne. Kvaliteten var ekstrem høj med sangere af den bedste skuffe - og det hele hang så fint sammen, selv uden et talstærkt orkester. Stor cadeau til den velspillende Csárdás-trio!

Et andet aspekt, der virkelig glædede os, var ærligheden: at man f.eks. fik oplyst, at I måtte skære ind til benet og derfor ikke havde alle figurer i værket med - at I i de spæde år prioriterer at få genrens budskab ud via et flatterende niveau i sangen, musikken, dansen og spillet omgivet af smukke rober og rekvisitter! Ærligheden skinnede i det hele taget igennem i alt, hvad I foretog jer ... Den tætte kontakt til publikum er også imponerende - og man fornemmede faktisk, at alle på scenen i hverdagen ikke andet end må være meget, meget søde og sympatiske mennesker! Fortsæt bare med at gøre dét, som I gør nu. Det er anderledes - men anderledes perfekt! Tusind tak.

bottom of page