top of page

NYE ANSIGTER I OPERETTE-FAMILIEN

OperetteKompagniet beskæftiger 27 musikere og sangere i 2017/2018-sæsonens 9 events - såvel rutinerede top-professionelle som yngre spirende kræfter. Mange er velkendte fra tidligere - hér får du overblikket over, hvem der er stødt til. Og det er ikke hvem som helst ...

ELSEBETH DREISIG

deler rollen som Hanna Glawari i Den Glade Enkes omfattende turné-virksomhed - og så vil hun også være at finde på Hofteatret, når tæppet går for Danske Operetteperler ultimo oktober. Elsebeth var fastansat på Den Jyske Opera i en lang årrække, hvilket resulterede i store partier som Violetta, Cio Cio San og Mimi. Elsebeth har desuden været tilknyttet Egnsteatret Undergrunden, Den Anden Opera, Århus Sommeropera, Malmö Operaen og Det Kgl. Teater - sidstnævnte også som Enken.

FREDERIKKE KAMPMANN

alternerer som Valencienne i Den Glade Enke, når den rammer landevejen i sin anden fase næste forår. Frederikke kommer direkte fra et ophold i Wien, hvor såvel Theater an der Wien, Theater Akzent, Theater MuTh som Der Neue Merker Kammersalon har haft bud efter hende. Herhjemme modtog hun prisen for Årets Unge Operatalent ved Copenhagen Opera Festival i 2013. En produktion af Elskovsdrikken med Den Jyske Opera venter lige om hjørnet.

ANDREA PELLEGRINI (billedet)

er herretrioen Old Fashioneds foretrukne babe ved årets udgave af Nytårsgallaen på Bremen Teater. Andrea har etableret sig som én af sin tids mest efterspurgte mezzosopraner, både indenfor den klassiske verden og alskens crossover-genrer. Hun føler sig lige dele hjemme i sine opera-portrætter, som hun gør f.eks. med ensemblet The Piazzolla Orchestra eller i nye sange af Martin Hall. Andrea har stået på alle større scener herhjemme og samtidig bør nævnes de regelmæssige udenlands-eventyr i lande som Norge, Sverige, Finland, Rumænien og sågar Malaysia.

FREDERIK ROLIN

er Den Glade Enkes anden Danilo på den forestående landsdækkende tur med Lehárs værk. Frederik har netop færdiggjort sin uddannelse på Opera Akademiet. Listen af engagementer er dog allerede lang, inkluderende bl.a. nationalscenen - og så er Frederik en hyppig gæst indenfor både det norske og svenske musikliv. I 2016 modtog han talentprisen fra Léonie Sonnings Musikfond.

JOACHIM KNOP

giver den som den ene af Baron Zeta´erne i Den Glade Enke. Joachim er i kraft af sine aktiviteter som både sanger og skuespiller et kendt ansigt i Danmark. Allerede i 1991 debuterede han i sin første spillefilm, Drengene fra Skt. Petri. Siden da er det blevet til hele 18 af slagsen, hvoraf figurerne i Min Søsters Børn og Anja & Viktor er blandt de mest populære. På de skrå brædder indenfor den klassiske verden har han slået sit navn fast med engagementer på Malmö Operaen, Den Jyske Opera og Den Fynske Opera. Joachim er medstifter af Folkeoperaen, der rejser vidt og bredt med Bent Fabricius Bjerres seneste opus, Stor Ståhej for Benny & Trisse.

VILLADS LITTAUER BENDIXEN

er speciel guest, når Jul med Koppel & Søn huserer på Frederiksberg Slot. 15-årige Villads elsker at spille violin og underholde et publikum. Hans repertoire består af alt fra klassiske koncerter til det mere folkelige og crossover. Hans studier begyndte i Sverige, da han var 6 år, og fortsatte siden i Berlin. Han har vundet 1. priser ved både nationale og internationale musikkonkurrencer. Villads optrådte i TV-udsendelsen Vidunderbørn og spiller nu koncerter Danmark rundt med bl.a. violinist Kim Sjøgren.

ENDNU ET KULD UNGE

støder til det magiske koncept, Den Ny Generation Synger Operette, som i maj 2018 fuldender den begivenhedsrige kalender. Disse håndplukkes i takt med OperetteKompagniets fortsatte jagt på de største talenter lige nu ...

bottom of page