top of page

SÆSONKORT - MED MANGE FORDELE!

OperetteKompagniet præsenterer sæsonkortet for 2017/ 2018, som nyhedsbrevmodtagere kan rekvirere - man tilmelder sig nyhedsbrevet ved at klikke ind på www.operettekompagniet.dk/kontakt og udfylde formularen.

Med dette guldkort går du ikke glip af noget som helst indenfor trefjerdedelstaktens regi - OG du opnår den maksimale rabat på 450,-! Den Glade Enke er i sin turné-form en co-produktion og de forskellige teaterforeninger står derfor som arrangører ... Men derudover er der 8 events i hovedstaden, du er sikret adgang til!

For formedelst 2.200 (en gennemsnitspris på 275,- pr. arrangement, inkl. forplejning) bydes der på: SÆSONPRÆSENTATIONSKONCERT, DANSKE OPERETTEPERLER og JUL MED KOPPEL & SØN i den første halvdel af sæsonen - og i den anden NYTÅRSGALLA MED OLD FASHIONED & PELLEGRINI, VALENTINESKONCERT, VIVA ITALIA!, SANGERPORTRÆT: SOFIE ELKJÆR JENSEN og DEN NY GENERATION SYNGER OPERETTE. Lutter prominente navne udgør ensemblet - og så er der jo de helt nye talenter i sidstnævnte titel ...

Til samme har du mulighed for at medtage et ungt menneske på under 25 år ganske gratis! Og en sidste fordel er, at sæsonkortholdere lukkes ind i de unummererede sale for at vælge pladser som de første, hver gang!

OperetteKompagniet præsenterede sin nye sæson sidste mandag - og interessen er ganske overvældende! Carol & Thomas ønsker alle en rigtig god fornøjelse ;-)

SÅDAN GØR DU: Inde på www.operettekompagniet.dk/billetsalg køber du dit Sæsonkort og vælger mellem alternative datoer. Du modtager så dit personlige kort pr. post - lige til at hænge op på køleskabet eller lægge i pungen!

bottom of page